Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Επίθεση στον κουμπάρο του Αντώνη!

Έντονη αντίδραση Αλογοσκούφη – Παπαθανασίου
 για όσα είπε ο Μηταράκης,
αλλά και καρφιά του ενός για τον άλλο!


Όσα γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο «Αναταραχή και πάλι στη Νέα Δημοκρατία», με αφορμή και τις δηλώσεις του αναπληρωτή τομεάρχη Νότη Μηταράκη, ο οποίος άφησε σαφέστατες αιχμές εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή και του οικονομικού επιτελείου, δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις
 στους καραμανλικούς βουλευτές.
Κάποιοι, από αυτούς, στο περιστύλιο της Βουλής, συνομιλώντας off τhe record με δημοσιογράφους, άφησαν να εννοηθεί ότι πρόκειται για συστηματική στόχευση του Κώστα Καραμανλή, από ηγετικά κλιμάκια της Συγγρού. Έλεγαν, μάλιστα, χαρακτηριστικά, ότι «αν δεν μας θέλουν στο κόμμα οι μουσαφίρηδες, να μας το πουν να το ξέρουμε!»…
Εκτός από τους βουλευτές, στις δηλώσεις του κουμπάρου του Αντώνη Σαμαρά, Νότη Μηταράκη, αντέδρασαν και οι δυο τέως υπουργοί οικονομίας της κυβέρνησης Καραμανλή.
Στενοί συνεργάτες του Γιώργου Αλογοσκούφη, τόνισαν πριν από λίγο στο grpost.blogspot.com, ότι «όσα ανέφερε ο αναπληρωτής τομεάρχης, προφανώς δεν αφορούν τον κ. Αλογοσκούφη, ο οποίος έλαβε μέτρα όσο υπουργός, ενώ είχε προειδοποιήσει ότι θα έπρεπε να ληφθούν κι άλλα μέτρα για να θωρακιστεί η χώρα».
Δηλαδή, η εσωστρέφεια μεγαλώνει, αφού οι συνεργάτες Αλογοσκούφη, δείχνουν τον Γιάννη Παπαθανασίου!
Ο Γιάννης Παπαθανασίου, από την πλευρά του, ανέφερε ότι: «Εγώ ήμουν υπουργός οικονομίας τους τελευταίους 8 μήνες της κυβέρνησης της ΝΔ, όταν η κρίση ήδη είχε ξεκινήσει. Παραταύτα πήραμε μέτρα και μάλιστα 3 φορές για να την αντιμετωπίσουμε».
Πώς το έλεγε ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος;
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου