Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Χοντρός στη θέση του χοντρού!

Κλειδώνει η αντιπροεδρία Βενιζέλου

Διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, κάνουν λόγο ότι ο πρωθυπουργός διεμήνυσε στον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, πως στον επικείμενο ανασχηματισμό θα
 λάβει όποια θέση ζητήσει!
Οι ίδιες διαρροές, κάνουν λόγο ότι ήδη ευρέθη η θέση του αντιπροέδρου, με τον εκτοπισμό του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Οι πληροφορίες «λένε», ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μάλλον «αδειάζει» τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τον οποίο αφήνει εκτός κυβερνητικού έργου, αφού – όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του – δεν αντέχονται οι συνεχείς «ρουκέτες» του.
Πάντως, κάποιοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, επαναφέρουν την παλαιά ..ρήση στον χώρο του ΠαΣοΚ, η οποία λέει: «καλύτερα να έχεις τον Πάγκαλο μέσα στην κυβέρνηση, παρά εκτός, απέναντί σου και…απασφαλισμένο…».

Αν επιβεβαιωθούν οι…διαρρέοντες, τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκτά σημαντικό προβάδισμα έναντι όλων των ανταγωνιστών του στην κούρσα της διαδοχής του Γιώργου Παπανδρέου.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι θα είναι ο συντονιστής της νέας κυβέρνησης και σ’ εκείνον θα αναφέρονται ακόμη και οι ισχυροί «δελφίνοι» Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Άννα Διαμαντοπούλου και ο ιδιαιτέρως φιλόδοξος Γιάννης Ραγκούσης.
Σήμερα, πάντως, στη σύσκεψη που έγινε στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή, εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρόντες ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Χάρης Παμπούκης, ενώ είχε κληθεί και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, όμως, ήταν εκτός Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου