Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στον προθάλαμο της Ντόρας ο Βερελής

Συμφώνως με πηγές προσκείμενες στην «Δημοκρατική Συμμαχία», όσο και με αντίστοιχες του τέως υπουργού του ΠαΣοΚ Χρήστου Βερελή, η συζήτηση για προσχώρηση του δεύτερου στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.
Λέγεται, μάλιστα, ότι η Ντόρα Μπακογιάννη προορίζει
 τον τέως υπουργό των κυβερνήσεων Σημίτη για σημαντικό ρόλο στην ηγετική ομάδα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Στελέχη της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», σε ερώτηση του grpost.blogspot.com, για τα ανοίγματα της Ντόρας Μπακογιάννη σε άλλους πολιτικούς χώρους και δη στο εκσυγχρονιστικό ΠαΣοΚ, απάντησαν ότι «η πρόεδρος συνομιλεί με στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους και το ζήτημα της προσχώρησης πολιτικών στελεχών το χειρίζεται η ίδια».

Πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τα δυσοίωνα για το κόμμα της δημοσκοπικά ευρήματα, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, συνομιλούσα συνεχώς με στελέχη προερχόμενα από τα δυο μεγάλα κόμματα, ενώ δεν λείπουν και συναντήσεις της με ανένταχτες σε κομματικούς μηχανισμούς προσωπικότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου