Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ο Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση!

Ο διευθυντής του ΔΝΤ
και υποψήφιος των σοσιαλιστών
της Γαλλίας για την προεδρία,
κρατείται στη Νέα Υόρκη,
για απόπειρα βιασμού
σε καμαριέρα ξενοδοχείου!


Βόμβα μεγατόνων στη  παγκόσμια πολιτική και οικονομική σκηνή «έσκασε» πριν από λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη, με τη σύλληψη
 του διευθυντή του ΔΝΤ και υποψηφίου των σοσιαλιστών για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, Ντομινίκ Στρος Καν, για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα ξενοδοχείου.
Το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, που τόνισε ότι θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία.
Η σύλληψη έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), πριν την απογείωση του αεροπλάνου με το οποίο ο Στρος Καν θα μετέβαινε στο Παρίσι.
Ο Στρος-Καν κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση σε μια 32χρονη καμαριέρα που εργάζεται στο ξενοδοχείο Sofitel στην 44η δυτική Λεωφόρο δίπλα στην πλατεία των Times.
Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από το μπάνιο επιτέθηκε στην καμαριέρα την οποία και κακοποίησε σεξουαλικά δύο φορές, ενώ στη συνέχεια την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα.
Κάποια στιγμή η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και κατήγγειλε το περιστατικό στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ρούσβελτ, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 
«Όταν οι επιθεωρητές έφτασαν στο ξενοδοχείο ο Ντομινίκ Στρος-Καν είχε ήδη αποχωρήσει και από την κατάσταση του δωματίου βγήκε το συμπέρασμα ότι έφυγε βιαστικά, καθώς είχε ξεχάσει προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το κινητό του», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.
Τέλος το όνειρο για τα Ηλύσια Πεδία
Ο Ντομινίκ Στρος Καν, ήταν με πάσα βεβαιότητα ο πιθανότερος αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί και της Μαρί Λεπέν, στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας. Εθεωρείτο ως ο σοσιαλιστής που μπορούσε να «διεισδύσει» στο συντηρητικό ακροατήριο του Σαρκοζί και να τον εκτοπίσει από την προεδρία.
Φαίνεται, όμως, ότι προτιμούσε άλλου είδους διεισδύσεις –και μάλιστα δια της βίας – γεγονός που θα του κοστίσει ηθικά και πολιτικά.
Έτσι, μετά τις «υπόγειες» συζητήσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, επιχείρηση να συνουσιαστεί –πάλι βιαίως- με μια 23χρονη κοπέλα. Ο σοσιαλιστής με την Πόρσε και την ζωή μεγιστάνα, δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει να συνεχίσει την κούρσα για τα Ηλύσια Πεδία, ενώ πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές ισχυρίζονται, ότι δύσκολα θα μπορεί να σταθεί και στη διεύθυνση του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου