Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Καλύτερα μα με πεις αλήτη, παρά κλέφτη»…

Συνέχεια από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη
στην αντιπαράθεση
με Καρατζαφέρη – Κοραντή.
Νέες βαριές εκφράσεις!

Συνέχεια στη σφοδρή αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τον βουλευτή Γιάννη Κοραντή, έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκςη, αυτή τη φορά από τα μικρόφωνα του Real Fm.
«Είμαι τόνισε, σε σχέση με το θερμότατο επεισόδιο στη Βουλή, ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε:
 φυσιολογικός άνθρωπος κι όχι ρομπότ»,
«Αυτός τρελάθηκε από την ημέρα που τον κουτσούλισε το περιστέρι. Νομίζει ότι είναι ρυθμιστής. Αν θέλει να είναι ρυθμιστής, πρέπει να σοβαρευτεί».

Όταν ρωτήθηκε για τα «γαλλικά» με τα οποία στόλισε τον Γιάννη Κοραντή, υπογράμμισε:
 «Με τον Κοραντή δεν λέμε καλημέρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Και μου είπε ξαφνικά καλημέρα και μάλιστα περιπαιχτικά. Και σήμερα να τον συναντούσα, θα του τα έλεγα. Μπορεί λιγότερα αλλά θα του τα έλεγα. Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πρέπει κάποιοι να ρίξουμε το επίπεδο μας. Ε, καλύτερα να με πεις αλήτη, παρά κλέφτη».
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΛΑΟΣ και πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ επί Νέας Δημοκρατίας, τον χαρακτήρισε εμμέσως «ανέντιμο», τονίζοντας ότι είναι «ανέντιμο και ανήθικο να διορίζεται κάποιος βουλευτής σε άλλο κόμμα από αυτό που υπηρέτησε», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν «αστοχία» ο διορισμός του στην ΕΥΠ από τη ΝΔ.
Ο πρώην υπουργός σημείωσε ακόμη: «Στο Επικρατείας βάζεις κάποιον με περγαμηνές ή που τον εκτιμάς. Τι εκτίμησε ο αρχηγός του περιθωριακού κόμματος στον Κοραντή»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου