Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Χατζηνικολάου ψέγει Μάνο για την άποψή του περί «πάση θυσία παραμονή στο ευρώ»!

Η εφημερίδα Real News, πέραν του αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με τα γραφόμενά της, ή και την υπερπληθώρα κοινωνικής κριτικής «κοινώς κουτσομπολιού» με το ένθετο Real Life, ασφαλώς θα περίμενε να εκφράζει την πάλαι ποτέ εγκυρότητα του εκδότη –διευθυντή της, Νίκου Χατζηνικολάου.
Η εφημερίδα, όμως, όπως κι άλλες φορές –δεν είναι του παρόντος πότε και ποιες- έτσι και σήμερα με μια μικρή της αναφορά, έδειξε μια ιδιαίτερη …λαγνεία προς τη δραχμή.
Όπως  ακριβώς κάνει και ο Μάκης Κουρής από την Αυριανή.
Ασφαλώς πρόκειται περί
 συμπτώσεως.
Όπως προφανώς σύμπτωση είναι και ο συνεταιρισμός του Νίκου Χατζηνικολάου με την οικογένεια Κουρή.
Όπως προφανώς σύμπτωση ήταν και η συνεργασία με το ALTER, επίσης συμφερόντων Κουρή.
Όπως προφανώς σύμπτωση ήταν και είναι και η συνεργασία του με τον μέγα θεατρίνο και πολλά άλλα Γιώργο Τράγκα, τον άνθρωπο που κραυγάζει υστερικά από τα μικρόφωνα του Real FM για κρεμάλες και νέα Γουδιά και νυν εκπρόσωπο του νέου ΕΑΜ!

Σήμερα, λοιπόν, η εφημερίδα στην ανυπόγραφη (άρα «χρεωμένη» στο διευθυντή της) στήλη «Point System» αναφερόμενη στον Στέφανο Μάνο αναφέρει:
«Επιμένετε στην άποψή σας “ευρώ πάση θυσία”. Και αναρωτιέται κάποιος γιατί όταν ακόμη και στην Ευρώπη σκέπτονται αλλαγές και όταν στην Ελλάδα άνθρωποι αυτοκτονούν! Δεν μπορεί οι αριθμοί να είναι πάντα πάνω από τον άνθρωπο».

Όταν δεν υπάρχει δημοσκόπηση για δημοσκόπηση που να μην αποτυπώνει το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ, όταν δεν υπάρχει πλέον (μετά και την κωλοτούμπα Τσίπρα) πολιτικό κόμμα –πλην ΚΚΕ- που να μην αναφέρει το ίδιο, η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου ψέγει τον…Στέφανο Μάνο!
Κρίμα Νίκο για τα στερνά που δεν τιμούν τα πρώτα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου