Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Εμπλοκή με Μιραλάς!

Ζητάει σχεδόν 2 εκ. ευρώ τον χρόνο!

Όταν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευδαν τη συνάντηση του εκπροσώπου του Μιραλάς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την προηγούμενη Τρίτη, όσοι γνώριζαν κάποιες λεπτομέρειες αναρωτήθηκαν γιατί
 συμβαίνει αυτό.
Η πραγματικότητα είναι ότι η συνάντηση έγινε, αλλά συμφωνία δεν επετεύχθη.
Γι αυτό ο Ολυμπιακός διέψευδε τη συνάντηση.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη ζήτησε ο πελάτης του να έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη αμοιβή της ομάδας, αφού θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της.
Συνεπώς, αν αναλογιστούμε, ότι τη μεγαλύτερη αμοιβή της ομάδας (με 2,1 εκατομμύρια) έχει  ο Ισπανός Ριέρα και την αμέσως επόμενη ο Ντουντού (με 1,8 εκατομμύρια), ο Μιραλάς απαιτεί ποσό που υα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια τον χρόνο.
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ισχυρίζεται ότι ήδη έχουν κάνει μεγάλη υποχώρηση, αφού η διαπραγμάτευση ξεκίνησε από 2,5 εκατομμύρια που απαιτούσε αρχικά ο παίκτης.

Ο Μαρινάκης, από την πλευρά του, φαίνεται ότι έχει ως ταβάνι τα 1,5 εκατομμύρια. Ακόμη όμως κι αν επέλθει συμφωνία σε αυτό το ποσό, πάλι θα υπάρχει το αγκάθι, αφού ο εκπρόσωπος του παίκτη απαιτεί και για τον εαυτό του ένα σημαντικό ποσό, στηριζόμενος στο ότι ο Ολυμπιακός «καίγεται» για να κλείσει το θέμα μέχρι τις 15 Μαρτίου και να αυξήσει την ρήτρα αγοράς του παίκτη, που τώρα είναι 4,2 εκατομμύρια ευρώ.
Είναι ευκόλως αντιληπτό, ότι αν βρεθεί ομάδα που θα καταβάλλει αυτό το ποσό και ικανοποιήσει και τον παίκτη, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί ακόμη και ζημιωμένος!
Κι αυτό γιατί ήδη έχει καταβάλλει 2,3 εκατ. στη Σεντ Ετιέν γι να αγοράσει τον παίκτη, ενώ έχει δώσει 930.000 –συν 100.000 πριμ κατάκτησης τίτλου-  στον παίκτη και 800.000 στον εκπρόσωπό του, όπως αναφέρει η Real News που αποκαλύπτει αναλυτικά το συμβόλαιο του παίκτη.
Η διάθεση του Μαρινάκη είναι θετική, το ίδιο και του παίκτη που έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά όταν οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες (σχεδόν 600.000 ευρώ τον χρόνο μαζί με τα πριμ), κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Πολύ περισσότερο, αφού ένα συμβόλαιο τέτοιου ύψους στον Μιραλάς, μπορεί εύκολα να διαταράξει τις ισορροπίες των αποδυτηρίων…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου