Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Έκκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά

ΓΡΑΦΕΙ

Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΓΓΕΛΑΚΗ


Αξιότιμε κ. Αντώνη Σαμαρά
Τον Νοέμβριο του 2009, 800.000 Έλληνες πολίτες, ίσως και περισσότεροι, μεταβήκαμε στα εκλογικά κέντρα της ΝΔ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και σας εκλέξαμε ως τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και
 Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Τον Μάιο του 2010 είπατε το βροντερό «όχι» στην ψήφιση του μηχανισμού στήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και από το περιβόητο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Τότε, η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου, καθώς και των εκδοτικών συγκροτημάτων, σας χαρακτήρισαν «λαϊκιστή»!
Εκείνη όμως την ημέρα, βραχνιασμένος και με λόγο μεστό, απαριθμήσατε τα δυσοίωνα αποτελέσματα της εισόδου μας στο μνημόνιο…
Ύφεση, έλλειψη ελπίδας και το κυριότερο απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας!
Είναι φανερό, παρατηρώντας κανείς προσεκτικά το πρόσωπό σας, ότι ισχυρότατοι κύκλοι του ελληνικού κατεστημένου και οι ξένοι ηγέτες της ευρωπαϊκής Δεξιάς, κινητοποιώντας τα όργανά τους μεταξύ των βουλευτών και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ασκούν ασφυκτικές πιέσεις πάνω σας.
Παρά ταύτα, συνεχίζετε ακόμη να αντιτίθεστε στην πολιτική του Μνημονίου κι έτσι συνεισφέρετε τα μέγιστα στο να παραμένει αγεφύρωτο το χάσμα στην ελληνική κοινωνία ανάμεσα στη μικρή μειοψηφία του λαού που είναι υπέρ του μνημονίου και την τεράστια πλειοψηφία που τάσσεται εναντίον της επαίσχυντης «μνημονιακής» επιλογής.
Αξιότιμε κ. Αντώνη Σαμαρά,
Θερμή παράκληση, μην συναινείτε στην κυβερνητική αποτυχημένη πολιτική του μνημονίου!
Αν ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί την πραγματική συναίνεση ας βγει σε διακαναλική συνέντευξη και να μας εκθέσει όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας, αλλά με παρρησία να απαριθμήσει τα ζητήματα, για τα οποία χρήζει συναινέσεως των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν αναζητά τη λαϊκή συναίνεση, όπως έπραξε κατά την προεκλογική περίοδο του Νοεμβρίου του 2010; Ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να σας καταστήσει συνένοχο στην αποτυχημένη πολιτική του! Το επιτελείο του δεν είχε ποτέ ούτε σχέδιο ούτε μέθοδο ούτε όραμα για τη χώρα! Ήταν, είναι και θα είναι εσκεμμένα ή μη αποκομμένο από την ελληνική οικονομική πραγματικότητα, στερούμενο πολιτικής εμπειρίας. Το μόνο που έκαναν ήταν να αφαιμάξουν τους δημοσίους υπαλλήλους, τους συνταξιούχους και τη μεσαία αστική τάξη της χώρας μας, η οποία αποδεκατίζεται. Γι’ αυτό, λοιπόν, κ. Σαμαρά, μη διστάσετε να αρνηθείτε τη συναίνεση στον κ. Παπανδρέου. Αντιθέτως, πρέπει να πιστέψετε ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι με πολλά προσόντα, που αγωνίζονται και μοχθούν καθημερινά, θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα στη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται. Μην αφήσετε τον κ. Παπανδρέου και τους άτυπους συμβούλους του να μας υποδουλώσουν οικονομικά και ηθικά! Ο κ. Παπανδρέου κατέστησε τα εν οίκω εν δήμω, διότι δεν νιώθει πως σ’ αυτή τη χώρα βρίσκεται το σπίτι του, η πατρίδα του! Μιλήστε ανοιχτά και μην φοβάστε την πολιτική έρημο, από την οποία περάσατε. Σε μια χώρα, όπου η ιστορία της ξαναγράφεται με μελανά χρώματα και η αρχαία ελληνική γραμματεία της υποβαθμίζεται, το μόνο που της απομένει είναι να βρει τον αληθινό ηγέτη και παιδαγωγό. Αποδείξτε ότι μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και η ελληνική ψυχή θα σας το ανταποδώσει. Όχι στο υποκριτικό κάλεσμα του κ. Παπανδρέου για συναίνεση στην πολιτική της εξαθλίωσης και της απαξίωσης της χώρας μας! Όλα ανοιχτά επί τάπητος στον ελληνικό λαό, για να έχουμε άμεση κι όχι ιδιωτική δημοκρατία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου