Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πάρτι στο δημόσιο! Μοιράζουν ακόμη νέα επιδόματα!

Με υπογραφή Νικητιάδη,
540.000 ευρώ
στους υπαλλήλους της ΓΓΑ
ως …επίδομα αποτελεσματικότητας!

Την ώρα που ο πρωθυπουργός διαβάζει εκθέσεις ιδεών για τον τρόπο που θα μειωθούν οι σπατάλες του δημοσίου, την ώρα που η επίσημη ανεργία ανέρχεται στο 15,1%, την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο, την ώρα που το Κράτος αδυνατεί να
 καταβάλλει ακόμη και τις επιστροφές του ΦΠΑ, σε επιχειρηματίες και πολίτες, την ώρα που νοσοκομεία κλείνουν επειδή δεν πληρώνονται οι προμηθευτές, οι υπουργοί του επιδίδονται με ιδιαίτερη θέρμη στην ίδια καταστροφική πρακτική του παρελθόντος.
Μοιράζουν επιδόματα στον δημόσιο τομέα και στους δημοσίους υπαλλήλους!

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη, οι υπάλληλοι της ΓΓΑ έλαβαν 540.000 ευρώ ως μπόνους, για την…αποδοτικότητά τους τρεις πρώτους μήνες του 2011!
Η σκανδαλώδης απόφαση, αναρτήθηκε στους τοίχους της ΓΓΑ και προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους υπαλλήλους.

Το ζητούμενο πλέον είναι, αν ο πρωθυπουργός ελέγχει τους υπουργούς του. Αν οι υπουργοί του συναισθάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων.
Αν όλοι αυτοί έχουν τσίπα.
Αν έχουν, σήμερα κιόλας, ο Νικητιάδης πρέπει να πάει σπίτι του και το… μπόνους…αποδοτικότητας να επιστραφεί στα δημόσια ταμεία!
Διαφορετικά, όσα λέει ο πρωθυπουργός είναι απλώς φληναφήματα κι όσα πράττει ο Νικητιάδης κι ο κάθε Νικητιάδης φαυλότητα!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου