Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ο Παναγιωτακόπουλος ζει ακόμη στην εποχή του Ανδρέα…


 
Ένας από τους πλέον χαρακτηριστικούς εκφραστές του «βαθέως» ΠαΣοΚ, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, θυμήθηκε ακόμη και τον ιδρυτή του Κινήματος, Ανδρέα Παπανδρέου, στη αντίδραση που εξέφρασε
 για την πώληση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.
Ανέφερε χαρακτηριστικά, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου:
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε ότι, σε κάθε περίπτωση, οι στρατηγικοί τομείς ενέργειας και τηλεπικοινωνιών παραμένουν κρατική περιουσία».

Φαίνεται, ότι ο τέως συγκεντρωσιάρχης, έχει μείνει στην εποχή των κλαδικών και των πρασινοφρουρών που άλωσαν το δημόσιο και τις ΔΕΚΟ και αδυνατεί να κατανοήσει ποιες είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των καιρών.
Μάλλον, έπιασαν τόπο τα sms (βλέπε σχετική ανάρτηση με τίτλο «Ο Φωτόπουλος επί τω έργω»…) του συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, που απειλεί με…αίμα!

Ο τ. συγκεντρωσιάρχης, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, να πραγματοποιήσει νέο ξεκίνημα με νέα ομάδα που έχει συνολική και πλατιά (Σ.Σ. sic) επαφή με την κοινωνία και τέλος να φέρει συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα και όχι γενικόλογες αναφορές για την ανάπτυξη.

Πλέον, όμως, αυτών, ο τ. συγκεντρωσιάρχης επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στον οποίο απευθυνόμενος είπε: "Έχεις το αλάθητο του Πάπα".
Τόνισε, δε ότι ο ίδιος δεν εμπιστεύεται το οικονομικό επιτελείο στο σύνολό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου