Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Άρχισε το πυρ κι απ’ τους βουλευτές

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ και μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί έντονοι προβληματισμοί κατά υπουργών και κυβέρνησης, ενώ ακούστηκαν φωνές υπέρ της αναδιάρθρωσης του χρέους.
Οι Γιώργος Φλωρίδης, Έκτωρ Νασιώκας, Πάρις Κουκουλόπουλος και Σούλα Μερεντίτη, είναι οι βουλευτές
 που ξεκίνησαν τις διαφοροποιήσεις. 
Ο Πάρης Κουκουλόπουλος τάχθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει διακανονισμός χρόνου πληρωμής και επιτοκίου.
Ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση επισημαίνοντας ότι δεν είναι ταμπού, ενώ επισήμανε ότι το θέμα έχει και μια πολιτική διάσταση, που είναι αν την (αναδιάρθρωση) την αποφασίζουν οι δανειστές ή οι κυβερνήσεις. Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι οι πρόωρες εκλογές είναι πια θέμα χρόνου και πρόσθεσε ότι αν δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, θα πρέπει να το πούμε στο λαό και να πάρει ο λαός το λόγο.
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, και ο Έκτορας Νασιώκας που ζήτησε να προχωρήσει η κυβέρνηση σε αναδιάρθρωση.
Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε όταν η βουλευτής Αθανασία (Σούλα) Μερεντίτη, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς την κυβέρνηση κατηγορώντας τη ότι δεν ακούει τις αντιρρήσεις και τα παράπονα των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου