Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μίμης κατά Γιώργου και Μαξίμου!

Με τον Μίμη Ανδρουλάκη μας χωρίζουν πολλά, σε ιδεολογικό επίπεδο. Δεν κρύβουμε, μάλιστα, ότι θα προτιμούσαμε την πνευματική από την πολιτική του προσφορά.
Δεν μπορούμε, όμως, να μη του αναγνωρίζουμε την «τετράγωνη σκέψη», το πολιτικό θάρρος και την παντελή έλλειψη του χαρακτηρισμού
 που διαθέτουν οι περισσότεροι βουλευτές, όλων των κομμάτων, δηλαδή του «καθωσπρεπισμού».
Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, χωρίς να κομπιάζει, επέρριψε για μια ακόμη φορά ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης, άλλοτε θεωρητικός της ανανεωτικής αριστεράς, σε συνέντευξή του στο «Βήμα FM», τόνισε ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου …τρικλίζει. Συνεπώς, αδυνατεί να αποκτήσει τον βηματισμό που απαιτούν οι συγκυρίες της εποχής, ώστε να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.
«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Ο ανασχηματισμός έχει αποτύχει, και δεν έχει περάσει ακόμη ούτε καν ένας χρόνος. Άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι μέσα σε ένα βράδυ αναδείχτηκαν σε κορυφαία στελέχη και υπουργούς, είναι πρωτίστως εκείνοι οι οποίοι δημιουργούν τα προβλήματα», δήλωσε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος επιφύλασσε ακόμη δυο… βέλη προς τον στρατηγικό σχεδιασμό και την πολιτική επιχειρηματολογία του Μεγάρου Μαξίμου. Τάχθηκε εναντίον των εκλογών, με το επιχείρημα ότι «για να προχωρήσεις σε εκλογές, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να προσθέσεις κάτι στην πολιτική ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου