Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Να είναι αναθεωρητική η προσεχής Βουλή»!

Την αυτονόητη λύση
πολλών στρεβλώσεων,
που δεν «βλέπει» η κυβέρνηση,
υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Με αφορμή το τεράστιο ζήτημα που προέκυψε με το αίτημα των συνταξιούχων βουλευτών για παροχή αναδρομικών, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επανήλθε στην πρόταση τουνα κηρυχθεί η προσεχής Βουλή Αναθεωρητική.
«Το αίτημα των συνταξιούχων βουλευτών να πάρουν και αυτοί τα αναδρομικά που πήραν οι δικαστικοί, την περίοδο 2003-2007, ήταν θλιβερή ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.
«Η μόνη λύση και αυτού του θέματος βρίσκεται στην αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία, βεβαίως, δεν πρέπει να βραδύνει. Αποτελεί και αυτό ένα ακόμη λόγο να κηρυχθεί με πρόταση των κομμάτων και με έγκριση του λαού η προσεχής Βουλή Αναθεωρητική», τόνισε.
 αλλά και αναμενόμενη συνέπεια μιας σειράς λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος στην αντιμετώπιση του δύσκολου και σύνθετου θέματος μισθολογίου και συντάξεων των δικαστικών λειτουργών, με τους οποίους συνταγματικά εξομοιώνονται, από απόψεως αποδοχών, οι βουλευτές»
Είναι χαρακτηριστικό, ότι με την επαναδιατυπωθείσα σήμερα πρόταση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έχουν ταχθεί πολλοί βουλευτές του κοινοβουλίου, ενώ είναι σημείο αναφοράς σε πολλά φόρουμ του διαδικτύου και κοινωνικών ή πολιτικών εκδηλώσεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου