Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Για μεγάλες διακοπές ρεύματος το μεσημέρι προειδοποιεί η ΔΕΗ!

Με την απεργία των κρατικοδίαιτων να συνεχίζεται, χωρίς να επεμβαίνει η Πολιτεία, με τους καταναλωτές να βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος,  η ΔΕΗ  ανακοίνωσε πριν από λίγο, ότι άλλες τέσσερις μονάδες έχουν βγει εκτός λειτουργίας και
 είναι αναγκασμένη να κάνει μεγαλύτερες διακοπές.

Η ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζει πόση διάρκεια θα έχουν, απλά ότι θα είναι μεγαλύτερες. Δεν ξεκαθαρίζει πότε, δίνει απλά διάστημα πέντε ωρών από τις έντεκα το πρωί ως και τις τέσσερις το μεσημέρι.Το σημαντικότερο είναι ότι οι υπεύθυνοι δεν ξέρουν ή δεν έχουν πει ακόμη που θα χρειαστεί να κόψουν το ρεύμα.
Το μόνο που κάνουν οι υπεύθυνοι ως τώρα είναι να κάνουν έκκληση στον κόσμο να μην χρησιμοποιεί κλιματιστικά και άλλες συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα στις ώρες αιχμής, το μεσημέρι δηλαδή, ουσιαστικά της ώρες που είναι απαραίτητα.
«Η ΔΕΗ ζητεί συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και θέλει να τους ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες για τον περιορισμό της κατανάλωσης ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Μια ανακοίνωση που φαίνεται ως κοροϊδία απέναντι στους καταναλωτές, αφού η ΔΕΗ δεν μερίμνησε –ενώ ήξερε για την απεργία των κρατικοδίαιτων- ούτε για να βάλει σε λειτουργία μονάδες που ήταν εκτός λειτουργίας όταν άρχισαν οι κινητοποιήσεις, ούτε να εξασφαλίσει εισαγωγή ρεύματος, με αποτέλεσμα να το πληρώνει σε αυξημένες τιμές, υφιστάμενη μεγάλες ζημιές…τις οποίες θα πληρώσουμε όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου