Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στον αέρα τα πλέι όφ πρωταθλήματος και μπάσκετ;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, ότι επίκειται αναβολή ή και ματαίωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που υπό κανονικές συνθήκες αναμένεται να ξεκινήσουν την Κυριακή. Αφορμή, η υπό άκρα μυστικότητα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού, με τη συμμετοχή του υπουργού Παύλου Γερουλάνου, του υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, με αφορμή
 τα συνεχόμενα βίαια επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πολιτική ηγεσία του αθλητισμού υπάρχει έντονος προβληματισμός για το ζήτημα, μετά και τις πιέσεις της κοινής γνώμης για αποτελεσματικά μέτρα. Ο ίδιος προβληματισμός, μεγεθύνεται, αφού είναι δεδομένο ότι οδηγούμαστε στην πιθανότητα να υπάρξουν και στο μπάσκετ, ακόμη και έξι (6) συναντήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από την 15η Μαΐου, που θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλου, ενώ θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι περισσότερο, αλλά εξετάζονται όλες οι παράμετροι και όλες οι αποφάσεις είναι πιθανές.
Πάντως, η αναβολή ή η ματαίωση των πλέι οφ του ποδοσφαίρου, θεωρείται ακραία περίπτωση, δεδομένων των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν με την τελική κατάταξη των ομάδων και τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Εκτός, αν αποφασιστεί να παραμείνουν οι ελληνικές ομάδες εκτός Ευρώπης, με κεντρική πολιτική απόφαση. Κάτι, που θα αποτελεί ιστορικό γεγονός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου