Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Επίθεση Πάγκαλου κατά Βενιζέλου

«Η αστυνομία εμφανίζει
μια πρωτοφανή ανεκτικότητα
και μαλθακότητα
απέναντι σε προκλήσεις»

Επίθεση εναντίον του υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα
 πολιτικής διεύθυνσης που έθεσε στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απάντησε:
  «Τι θα πει πολιτική διεύθυνση; Ποιος άλλος θα μπορούσε να υπάρχει; Μια κυβέρνηση αποφασίζουμε και διατάζουμε; Εάν κάποιος θέλει να πει ότι ο πρωθυπουργός δεν ασκεί ικανοποιητικά τα καθήκοντά του, ας το πει», «φωτογραφίζοντας» εύγλωττα τον υπουργό Άμυνας.
Αναφερόμενος στις συγκρίσεις της σημερινής κυβέρνησης και παλαιοτέρων του ΠαΣοΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε:
 «Έχω κάνει σε άλλες δύο κυβερνήσεις, στην κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου και στη κυβέρνηση Σημίτη. Για διαφορετικούς λόγους ο κάθε πρωθυπουργός λειτουργούσε με διαφορετικό τρόπο, είχε το δικό του στιλ και η κάθε κυβέρνηση λειτουργούσε διαφορετικά από ότι η σημερινή».

Με αφορμή το «Ζάππειο ΙΙ», ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε θετικός απέναντι στις προτάσεις που θα προκύψουν από τον Αντώνη Σαμαρά. «Αν προκύψει κάτι θετικό από το Ζάππειο θα το υιοθετήσουμε» διευκρίνισε.
Σχετικά με τα κοινωνικά ζητήματα και την επικαιρότητα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άσκησε δριμεία κριτική κατά της αστυνομίας λέγοντας ότι «η αστυνομία εμφανίζει μια πρωτοφανή ανεκτικότητα και μαλθακότητα απέναντι σε προκλήσεις», ενώ αναφορικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα σχολίασε ότι οποιοσδήποτε παράνομος μετανάστης πρέπει να επιστρέφει στη χώρα του και όχι στην Τουρκία που αποτελεί τον ενδιάμεσο σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου