Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ζήτησε εκλογές στη Ναταλία Γερμανού!


 Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

 Για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην Life style εκπομπή –επιτομή του ανούσιου, της Ναταλίας Γερμανού, σε κανάλι συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Κι είναι σίγουρο ότι οι περιηγήσεις του σε αντίστοιχες εκπομπές θα συνεχιστούν. Πρέπει να πάει και στον Παπανώτα που είναι μέγας θαυμαστής του και το διατυμπανίζει από την πρωινή εκπομπή κοινωνικής κριτικής του ίδιου σταθμού, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι και λίγο άτυχος που δεν πρόλαβε να πάει στην Ανίτα Πάνια, αφού κόπηκε η καθημερινή της εκπομπή.

Άρτι απολυθείς λοιπόν από τις τάξεις του Στρατού, δήλωσε

υπερήφανος που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία! Κι η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτή τη βαρυσήμαντη τοποθέτηση, ουδείς έψαξε να μάθει πόσες τηλεοράσεις έσπασαν, από ανθρώπους που «πάγωσαν» κι έκλαψαν σε «γερμανικά νούμερα» στις εσχατιές της χώρας. Ούτε μάθαμε τι έλεγαν εκείνοι που υπηρέτησαν 28, 24, 18 ή κι 11 μήνες!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πουν αν δεν ήταν πρόεδρος, κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί μέλος σε πάνελ παρόμοιων εκπομπών, μας ανέφερε χαριτωμένα ότι στον στρατό έκανε αγγαρείες, λάντζα και διάφορα άλλα. Στα τελευταία δεν μας είπε αν συμπεριλαμβάνονταν κι η Καλλιόπη. Όπως δεν μας είπε, αν αυτές οι 15 ημέρες της στρατιωτικής του θητείας, ατσάλωσαν την αντροσύνη του.

Αν κάποιος σοβαρευτεί, θα πει και  γράψει ότι όταν πάει κάποιος  στρατιώτης 15 ημέρες σ’ αυτή την ηλικία –και δη επειδή ενεπλάκη στην πολιτική- δεν μπορεί να δηλώνει υπερήφανος ως να εκπαιδεύτηκε σε κέντρο των ΟΥΚ!  Κι όποιος το κάνει, απλά είναι αμετροεπής.

Η παρουσιάστρια, του έκανε και την κρίσιμη ερώτηση:  «θα μπορούσες να πεις ότι είσαι έτοιμος να γίνεις ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας;». «Εννοείται» απάντησε. Αισθάνεσαι έτοιμος;» ξαναρώτησε η Ναταλία Γερμανού. «Εννοείται» ήταν πάλι η απάντηση του… αυριανού πρωθυπουργού που γύρισε μπαρουτοκαπνισμένος από τον Στρατό! Το λες κι εμπύρετη  ιλαρότητα!

Συνέχισε μάλιστα. Μπροστά σε ανθρώπους που έχουν εμφανή αδυναμία πολιτικής συζήτησης, συνέχισε την αντιθεσμική και προσβλητκή απαίτηση του για την παρουσία διεθνών παρατηρητών, επειδή, είπε, υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος!

Πόσο λαϊκιστής; Και δη εκ του ασφαλούς;

Προσέξτε: Η παρουσιάστρια δεν του είπε –δεν ήξερε άλλωστε να του πει, με άλλα καταπιάνεται- ότι με εμφανή σκοπιμότητα συγχέει τη διαρροή των  email με την εκλογική διαδικασία.

Προσέξτε κι αυτό: Η εμφάνιση του Κασσελάκη στην εκπομπή της Γερμανού, επέφερε σημαντική ανατροπή στις τηλεθεάσεις. Βούλιαξε η εκπομπή της Γερμανού στον Alpha και ταυτοχρόνως ξέφυγε από τις χαμηλές πτήσεις μια αντίστοιχη εκπομπή του MEGA, την ίδια ώρα! Γεγονός που σημαίνει πολλά…

Ο Κασσελάκης, κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος της ελαφρότητας στην πολιτική ζωή του τόπου, εκλύει καθημερινά τόνους τοξικότητας. Μαζί του κι οι υποταγμένοι του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Φάμελο και τη Γεροβασίλη, μέχρι εκείνους που σουλατσάρουν στη ΔΕΗ και ισχυρίζονται ότι οσονούπω έρχεται η … επανακρατικοποίηση!

Κι ήταν και παραμονή πρωταπριλιάς!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου