Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η πουτανίζουσα Αριστερά κι η παρακμιακή Ελλάδα


Γράφει
ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος


 Δεν ξέρω και δεν θυμάμαι να εφευρέθηκε από την Αριστερά κάτι σημαντικό για την ανθρωπότητα.
Δεν ξέρω και δεν θυμάμαι να ρισκάρισε κάτι η Αριστερά σε όλη τη διαδρομή της.
Ούτε χρήματα επένδυσε, ούτε κατασκεύασε προϊόντα, ούτε έφτιαξε κάτι εκ του μηδενός.
Δεν ξέρω και δεν θυμάμαι κάποια καινοτομία της.
Ακόμη κι αυτή η περίφημη ισότητα που διακήρυξε, είδαμε
πως εφαρμόστηκε στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού.
Η Αριστερά ήταν πάντα σφόδρα φιλολογούσα, αεροβατούσα, οκνηρή, τεμπέλα κι ελαφρώς πουτανίζουσα. «Έτρωγε» τα χρήματα που παρήγαγε ο φιλελευθερισμός.
Στη χώρα μας η Αριστερά, αφαίρεσε από τη χώρα τη δυνατότητα ανασυγκρότησης από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, όπως έκαναν όλα τα κράτη της Δύσης, προκαλώντας τον θλιβερό εμφύλιο που μας ταλανίζει μέχρι και σήμερα.
Ηττήθηκε, μα κυριάρχησε ιδεολογικά κι επέβαλλε τον ευδιάκριτο σταλινισμό της, αξιοποιώντας στο έπακρο την αδυναμία των νικητών να περιχαρακώσουν τη χώρα με δημοκρατία ή την ανοχή τους μη τυχόν και χαρακτηριστούν …φασίστες.
Χωρίς να έχει απέναντί της ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες να δίνουν τις μάχες των ιδεών (ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το έπραξε), κατάφερε να καταστήσει πολιτικές και πνευματικές προσωπικότητες τα λεφούσια ημιμαθών λαϊκιστών για να ολοκληρώσουν την καταστροφή.
Όλη της η διαδρομή, αν και αυτοπροσδιορίστηκε ως προοδευτική, ήταν βαθύτατα συντηρητική κι αντιδραστική,  με τις συνεχείς αρνήσεις της σε κάθε εκσυγχρονισμό του τόπου.
Βρέθηκε επανειλημμένως πέριξ της εξουσίας, ωφελήθηκε τα μέγιστα από όλες τις κυβερνήσεις με διορισμούς, νομοθετικές διατάξεις, άρνηση ελέγχου της περιουσίας της και πολλά άλλα. Μα κυρίως ευνοήθηκε  -το είπαμε και προηγουμένως- από την ανοχή των κυβερνήσεων και της κοινωνίας.
Η Αριστερά ήταν κι είναι υπεύθυνη για την κάκιστη κατάσταση του σχολείου, του πανεπιστημίου, των επιμέρους γνωστικών κλάδων, είτε με τον ενεργό της ρόλο στη διαμόρφωση των συσχετισμών στην Παιδεία (συνδικαλιστές, πανεπιστημιακοί, βία κλπ) είτε με την σπουδή της να εκλαμβάνει την Παιδεία ως χώρο εύρεσης μελλοντικών ψηφοφόρων και στελεχών.
Η δε Αριστεροσύνη στην Ελλάδα, είναι τιμητικός τίτλος και διαβατήριο κοινωνικής και επαγγελματικής ανέλκυσης, διακρίσεων κι αναγνώρισης. Τις περισσότερες φορές χωρίς να υπάρχει κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο ή κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα…

 Η Αριστερά μισούσε και μισεί την Μεσαία – αστική τάξη.
Κι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του εθνολαϊκίστικου μορφώματος που την στηρίζει, έκαναν και κάνουν συνειδητά τα πάντα προκειμένου να τη διαλύσουν.
Τόσο καιρό «φωνάζαμε» ότι η υπερφορολόγηση  πλήττει κι εξοντώνει την αστική τάξη και τον επιχειρηματικό κόσμο. Τους αναγκάζει να δουλεύουν για να συντηρούν το κράτος. Τους αποτρέπει από οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας και προκοπής.
Τώρα, τώρα που τα αποτελέσματα είναι ολοφάνερα, αυτή την άποψη τη διατυπώνουν όλο και περισσότεροι. Την ασπάζονται σχεδόν οι πάντες πλην των κυβερνητικών φερέφωνων.
Επαναλαμβάνω: Ήταν επιλογή αυτό.
Το επιβεβαίωσε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής Βάλτις Νρομπρόφσκις, ο οποίος μόλις προχθές ανέφερε ότι ήταν απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης ν’ αυξήσει τους φόρους αντί να μειώσει τις δαπάνες!
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Η Αριστερά επί χρόνια εξέφραζε έντονο καταγγελτικό λόγο εναντίον του παλιού.
Μα η ίδια έχει αγκαλιάσει όλο αυτό το παλιό, όλο τον κρατικό παρασιτισμό, όλους εκείνους που ζούσαν, δρούσαν στο παλιό και πολιτεύονταν σ’ αυτό. Μια ματιά στη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου πείθει και τους πλέον δύσπιστους.
Ναι, η χώρα δεν μπήκε στην παρακμή επί ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε έγινε μη κανονική χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ.
Στην παρακμή εισήλθε από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης που αγκάλιασε τον κρατισμό.  Χώθηκε βαθιά σ’ αυτή μόλις ανέλαβε την εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου με τα συνθήματα της Αριστεράς.
Ακόμη και τότε, όμως, η Αριστερά συνετέλεσε τα μέγιστα με τις τρελές πολιτικές της, που συμπορευόταν με κάθε παλαβή απαίτηση. Συνετέλεσε τα μέγιστα για να γαλουχηθεί μια ολόκληρη κοινωνία με τον κρατισμό και τον κομμουνισμό. Ακόμη κι όταν ο κομμουνισμός κι η Αριστερά κατέρρεαν παντού και κυρίως εκεί που υποτίθεται «βασίλευαν», στη χώρα μας αναπτύσσονταν! Ο σημερινός πρωθυπουργός πήγε και γράφηκε στην ΚΝΕ την περίοδο της πτώσης του κομμουνισμού!
Αυτό, λοιπόν, το απίστευτο τερατούργημα που δημιουργήθηκε με την μεταπολίτευση, υπηρετεί ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό το τερατούργημα που κατήγγειλε συνεχώς.
Αλήθεια; Σε ποια κανονική χώρα θα έστελναν έναν τυφλό υπουργό να κάνει αυτοψία μιας καταστροφής; Θα μου πείτε, αν είμαστε κανονική και μη παρακμιακή χώρα δεν θα ήταν υπουργός ο Κουρουμπλής…
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κατέβαιναν σε απεργίες και διαδηλώσεις για να μη αξιολογηθούν;
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα τα μεγαλύτερα συνδικάτα θα ήταν αυτά του προνομιακού δημοσίου;
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα, η αριστεία θα αντιμετωπίζονταν ως ρετσινιά;
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα, η τρομοκρατία (κατά κύριο λόγο Ακροαριστερής καταγωγής) συνεχώς αναγεννιέται;
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα θα υπήρχαν ολόκληρες περιοχές που θα αποτελούσαν άβατο για την δυνάμεις της τάξης, όπως γίνεται στα Εξάρχεια;
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα, το κέρδος θα αποτελούσε –περίπου- ποινικό αδίκημα;
Αλήθεια: Σε ποια κανονική κι όχι παρακμιακή χώρα, ο πρωθυπουργός που είπε τόσα ψέματα με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο, θα ήταν ακόμη πρωθυπουργός;
Κι εμείς, ή πολλοί από εμάς, δεν λέμε να βάλουμε μυαλό.
Τα παθήματα δεν μας γίνονται μαθήματα.
Οι Αριστερές ιδεοληψίες υπαγορεύουν τη στασιμότητα, την παρακμή κι απαγορεύουν την κανονικότητα.
Ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμη…



17 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα,Ετσι ειναι η αριστερα. Αλλα αν ηταν μονο η αριστερα δεν θα ειχαμε φτασει στα σημερινα χαλια. Διοτι και η δεξια δεν ειναι πολυ καλυτερη οταν ερχεται στην εξουσια. !!! Τι σοι δεξια ειναι οταν κανει περισσοτερες κρατικοποιησεις απο τους αριστερους η διοριζει εκατονταδες χιλιαδες ΔΥ ενω συγχρονως κατηγορει τις προηγουμενες κυβερνησεις για σπαταλη. !!!!! Σε ποια χωρα με την δραματικη οικονομικη κατασταση της Ελλαδας μια δεξια κυβερνηση θα διοριζε ασυδοτα ΔΥ που θα επιβαρυναν την χωρα με σχεδον με 20 ΔΙΣ τον χρονο ????? Οι κυβερνησεις και τα κομματα των τελευταιων ετων καταστρεψανε την χωρα !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και Επαυξάνω! Δίκαιη ανάπτυξη κατά syriza είναι να δουλεύουν σκληρά τα ΑΛΟΓΑ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα & να ταϊζουν τα κρατικοδίαιτα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Η Αριστερά του τίποτα, του πλιάτσικου, της αυταπάτης, όταν σας μιλά γι ανάπτυξη, βγάλτε διαβατήρια. Εννοεί την τσέπη της. Καρανίκας & Σια....Η διορισμένη συριζο - κοπριά, το κατακάθι της σάπιας ελληνικής κοινωνίας.....

      Διαγραφή
  2. "Τα ελατήρια κόλλησαν, δεν ανοίγουν - Ο ατμός δεν μπορεί να ξεφύγει - Τι κάνετε μωρέ? Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!"

    Θα μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά σε αυτή τη χώρα όταν ενηλικιωθεί ο λαός και αναλάβει τις ευθύνες για τις επιλογές του. Η ηλιθιότητα είναι θέμα προσωπικό.
    Όταν αυτή γίνεται επιδημία είναι πρόβλημα κοινωνικό. Όταν μεταφράζεται σε ψήφους έχεις Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

    Ο αξιοθρήνητος ελληνικός λαός, ο οποίος μετά το 1981 είχε αναγάγει τον διορισμό στο δημόσιο σε μοναδικό και υπέρτατο στόχο ζωής, σε βάρος των κορόϊδων του Ιδιωτικού Τομέα, προειδοποιήθηκε πριν από τις εκλογές με απόλυτη ειλικρίνεια και σαφήνεια γιά το πάρτυ που τελείωσε και για τις ολέθριες συνέπειες της ψήφου του. Παρόλα ταύτα έσφαλλε τρομερά και τελικώς επλανήθην πλάνην οικτράν. Τώρα, ας λουστεί τους κυβερνήτες του, που ο ίδιος άλλωστε συνειδητά επέλεξε!

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νεκροθάφτης που υποθήκευσε το μέλλον της Ελλάδος για τα επόμενα 100 χρόνια με τα δανεικά και αγύριστα ομόλογα, τα οποία τώρα σκάνε στα χέρια μας. Είναι πασιφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο καθρέφτης του θλιβερού, φραπεδάκια νεοέλληνα, ζει στον δικό του φανταστικό κόσμο, δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα από οικονομικής πλευράς και με αόριστες αριστερίστικες αμπελοφιλοσοφίες θέλει να κάνει κηδεία με ξένα κόλυβα.

    Τα δανεικά και αγύριστα που τα τελευταία 40 χρόνια συντηρούσαν το 1.100.000 πράσινα και μπλε παιδά του αδηφάγου δημοσίου τελείωσαν. Από δω και πέρα λοιπόν, για να ξανακερδίσουμε την αξιοπρεπειά μας ως λαός, πρέπει να ζήσουμε με αυτά που κερδίζουμε, χωρίς δανεικά, που άλλωστε κανείς πλέον δεν είναι διατεθειμένος να μας δώσει. Αυτό ονομάζεται "Δημοσιονομική Πειθαρχία", η οποία επιτυγχάνεται με "Ισοσκελισμένους Προυπολογισμούς" και δεν παράγει νέα "Δημοσιονομικά Ελλείματα".

    Χρέος, φτώχεια και ανεργία, δεν τα έφερε το ευρώ με τα πολύ χαμηλά μάλιστα επιτόκια, αλλά τα δανεικά που παίρναμε εδώ και 40 χρόνια, επειδή τα έξοδα της χώρας ήταν περισσότερα από τα έσοδά της και αυτό για να συντηρούν όλες οι κυβερνήσεις την ιερή αγελάδα του Δημοσίου. Με άλλα λόγια, τους πελάτες των κομμάτων, τους ψηφοφόρους - μισθοφόρους, τα πράσινα παιδιά, τα μπλε παιδιά, τα κόκκινα παιδιά, τα μώβ παιδιά, τα κίτρινα παιδιά.

    Το υπερσπάταλο, διεφθαρμένο και αντιπαραγωγικό κηφηναριό, τους 45άρηδες συνταξιούχους (200.000 συνταξιούχοι κάτω των 56 ετών στοιχίζουν στο δημόσιο 2 δισεκατομμύρια το χρόνο), τους τυφλούς με άδεια Ταξί και τις 19 χιλιάδες άγαμες θυγατέρες. Οποιοδήποτε νόμισμα και να είχαμε τώρα πάλι θα χρεοκοπούσαμε, αφού θάπρεπε να το υποτιμήσουμε, τουλάχιστον κατά 50%, όπως άλλωστε είχαμε πράξει και την δεκαετία του '80. 'Αλλωστε ποιός ξεχνά τη δεκαετία του '80 την ΑΤΑ λόγω πληθωρισμού, που έφθανε και το 20% κάθε χρόνο?

    Κανένα νόμισμα δεν φταίει όταν έχεις μια αργόσχολη και αντιπαραγωγική χώρα που εισάγει το 60% των προϊόντων που καταναλώνει και είναι γεμάτη από λαμόγια, κουτοπόνηρους και τεμπελχανάδες πολίτες, που αναζητούν στα Βουλευτικά γραφεία την επαγγελματική τους αποκατάσταση με διορισμό στο Δημόσιο, με λουκουμάκι και κουλουράκι, εις υγείαν των κορόϊδων του Ιδιωτικού τομέα που τους συντηρεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά μαθήματα για χυδαίους ανθρώπους που τα δικά τους προβλήματα τα αναγάγουν σε περιφρόνηση ενός λαού που υποφέρει από έναν αχόρταγο και αδυσώπητο καπιταλισμό... http://artinews.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8C-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82.html

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τα ελατήρια κόλλησαν, δεν ανοίγουν - Ο ατμός δεν μπορεί να ξεφύγει - Τι κάνετε μωρέ? Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!"

    συνέχεια....Πραγματική αύξηση του ΑΕΠ σημαίνει ο έλληνας καταναλωτής να ξοδεύει λεφτά που έχει αποκτήσει από παραγωγική δραστηριότητα και όχι από κοπροσκύλιασμα με φραπέ στο χέρι στο ελληνικό δημόσιο, που πληρώνει ο ιδιώτης υπερφορολογούμενος με τις εισφορές του. Και όσο διορίζονται πελάτες στο Δημόσιο και υπερφορολογείται ο Ιδιωτικός Τομέας για να συντηρεί τους άχρηστους πελάτες, τόσο θα αυξάνεται η φοροδιαφυγή, γιατί τελικά πρέπει νάσαι πανηλίθιος για να πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα, και να ταϊζεις με τις εισφορές σου, τους πελάτες, ψηφοφόρους - μισθοφόρους του εκάστοτε ΣΥΡΙΖΑ.

    Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τα παραμύθια της χαλιμάς και την αόριστη και εμετική αριστερή μπουρδολογία της Δημιουργικής Ασάφειας. Ο λόγος που μειώθηκε το κάλπικο ΑΕΠ της χώρας μας κατά 25% μέσα σε 5 χρόνια, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να πάρουμε από τις αγορές άλλα δανεικά και αγύριστα, με τα οποία πληρώναμε αδικαιολόγητα υψηλούς μισθούς και υψηλές συντάξεις σε δημόσιους, μισθοφόρους - ψηφοφόρους, που δεν αντιστοιχούσαν στις ασφαλιστικές εισφορές τους, γιά να εναλλάσσονται τα κόμματα εξουσίας στην διακυβέρνηση της χώρας. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να αγγίξει το δημοσιονομικό έλλειμα το 15.6% του κάλπικου ελληνικού ΑΕΠ ή αλλοιώς 36 δισεκατομμύρια ευρώ.

    "Οι ασφαλιστικές εισφορές των δημοσίων υπαλλήλων είναι ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ" - The social security contributions of civil servants are ACCOUNTING FANTASY " - Lester Carl Thurow (May 7, 1938 – March 25, 2016) was an American political economist, former dean of the MIT Sloan School of Management, and author of books on economic topics.

    Έτσι λοιπόν, αναγκασθήκαμε να κόψουμε μισθούς και συντάξεις στο δημόσιο, που ήταν ο κατ' εξοχήν χρηματοδότης του καταναλωτικού και απαξιωμένου παραγωγικά ιδιωτικού τομέα, με αποτέλεσμα ο ιδιωτικός τομέας που άνοιγε μαγαζιά για να ξοδεύουν τα δανεικά και αγύριστα οι πελάτες του δημοσίου, να στερέψει από χρήμα και να φτάσει η ανεργία 25%.

    Γιατί όπως προανέφερα, ο καταναλωτής στην συντριπτική του πλειοψηφία πρέπει να καταναλώνει πραγματικό χρήμα, που έχει αποκτήσει από παραγωγική δραστηριότητα και όχι από κοπανιστό αέρα! Δεν μπορεί σε μιά χώρα να υπάρξει ανάπτυξη, όταν στους 100 εργαζόμενους οι πενήντα πουλάνε λαχεία και οι υπόλοιποι πενήντα τα αγοράζουν!

    Συνοψίζοντας, θέλω να τονίσω με έμφαση ότι η λύση στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας, είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον ιδιωτικό τομέα που μοχθεί, παράγει και εξάγει, η επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων, η περαιτέρω μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, με παράλληλη συρρίκνωση των δραστηριοτήτων του Κράτους - Νταβατζή και η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων σε ανταγωνιστικά επίπεδα, σε σύγκριση με τις γειτονικές μας χώρες. Δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη, η οποία να αμοίβει τον δημόσιο υπάλληλο με διπλάσιο μισθό από τον ιδιωτικό, όπως μέχρι πρότινος συνέβαινε στην χώρα μας, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

    Ο Έλληνας δυστυχώς, δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και θέλει ψέμα, δεν αντέχει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ και ήρθε ο λογαριασμός.

    Καλά μυαλά και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π@@@@@Α.......Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.....ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΟΥΣΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΕΕΕΕ ΟΧΙ....ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ....ΑΛΛΛΑ...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΕΜΑΣ.....ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΤΟ!!!!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοπριά της προδοικής Ελληνικής Αριστεράς!

      Το ΚΚΕ υπερασπίζεται την εθνική μακεδονική μειονότητα - κείμενο του Ριζοσπάστη του 1932
      http://www.lithoksou.net/p/kke-yperaspizetai-tin-ethniki-makedoniki-meionotita-keimeno-toy-rizospasti-toy-1932-2008

      Ο Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΙΑΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

      http://ellinikiegersi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4725.html

      Διαγραφή
    2. Ειστε φανατισμενος και βλεπετε η θελετε να βλεπετε μονο το δεντρο που ειναι μπροστα σας. Δυο τινα συμβαινουν:η εχετε αγνοια η ενεργειτε εκ του πονηρου. Αν λετε τον Συριζα αριστερα ειστε μακρια νυχτωμενος. Τα υπαρχοντα και κυβερνησαντα κομματα δεν ειναι ουτε αριστερα ουτε δεξια ουτε κεντρο. Ειναι ολα μονο για τη παρτη τους. Μονο για τη μασα. Δεν λετε τιποτα για λογιστικο ελεγχο του δημοσιου χρεους να δειτε που πηγε η μεγαλη μπαζα του χρεους και ποσο οι Γερμανοι και λοιποι συγγενεις εχουν κι αυτοι μεριδιο της ευθυνης γι αυτο.

      Διαγραφή
    3. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ;

      Διαγραφή
  6. Ο Μάρξ, που με την φιλοσοφία του έδωσε φωνή και υπόσταση στους λεγόμενους "αόρατους, δεν πρόσφερε τίποτα. Οι αριστεροί που ακολούθησαν και αγωνίστηκαν - και πέτυχαν - ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες, επίσης δεν πρόσφεραν τίποτα. Τα βόρεια κράτη που με τον σοσιαλιστικό σύστημά τους έθεσαν την αξία της ελάχιστης κοινής αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη, επίσης δεν πρόσφεραν τίποτα.

    Τώρα βέβαια, υπάρχει ο Στάλιν, ο Μάο, ο Κάστρο - αλλά ο φιλόσοφος Μάρξ έχει τόση ευθύνη για τους "αριστερούς" μακελάρηδες, όση έχει ο Στράους επειδή ο Γιόζεφ Μέγκελε άκουγε έργα του ενώ βασάνιζε Εβραίους.

    Μπορεί βέβαια με τον όρο "αριστερά" ο συντάκτης να εννοεί τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους του ελληνικού αριστερού τσίρκου. Αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την βλακεία του - αυτός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν προσπαθείς να υπερασπιστείς την αριστερα και καταλήγεις να γίνεσαι λιγο πιο αντικομουνιστης απο τον συντάκτη

      Διαγραφή
    2. Μα ακριβώς, ο κομμουνισμός δεν είναι η μόνη πιθανή αριστερά. Αυτό γράφω στην απάντησή μου. Όπως ο φασισμός δεν είναι η μόνη δυνατή δεξιά.

      Διαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΗΣ [ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ].ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεξουαλικά προβλήματα + πολιτική αμορφωσιά = "αριστερομαλακίζεται"

      Διαγραφή
  8. Ουσιαστικό άρθρο που πρέπει να γίνει κτήμα της πλειοψηφίας μήπως και ανοίξουν τα(βολεμενα) μάτια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή