Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Φθινόπωρο «βλέπει» εκλογές ο Καραμανλής

Η κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα πέριξ του Κώστα Καραμανλή, από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτες του, αφορά την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση της χώρας.
Καλά πληροφορημένοι κύκλοι του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού ισχυρίζονται
 ότι αποδίδει στον Γιώργο Παπανδρέου την κατρακύλα της χώρας σε απολύτως οριακό σημείο.
Ο Κώστας Καραμανλής, ισχυρίζεται στους στενούς συνεργάτες του, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με τη συστηματική απαξίωση της Ελλάδας στο εξωτερικό, μόλις ανέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο, επιδείνωσε την οικονομική κατάσταση, ενώ το ίδιο έπραξε κι ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Επιπλέον, καταλογίζει στον Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν πήρε εγκαίρως τα απαιτούμενα μέτρα για την οικονομία τα οποία ο ίδιος είχε προαναγγείλει από το βήμα της ΔΕΘ το 2009 και όλη την προεκλογική περίοδο, επενδύοντας στο ιστορικό και δημαγωγικό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν».

Στενός συνεργάτης και τακτικός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή, τόνισε το grpost.blogspot.com, ότι ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Προβλέπει, ότι θα επιχειρηθεί ανανέωση της λαϊκής εντολής, περίπου δυο χρόνια μετά την εκλογική του νίκη και εν όψει των νέων πιο επώδυνων μέτρων που θα κληθεί να λάβει, σε σχέση με τις προβλέψεις και απαιτήσεις του μνημονίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου