Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πυρ και μανία με Προκόπη η Συγγρού…

Ανοίγουν τα στόματα
 για την ήττα Ζαφειρόπουλου!

Από τη μια η Ντόρα Μπακογιάννη που στηρίζει (με όσες δυνάμεις μπορεί να επηρεάζει) τον υποψήφιο του ΠαΣοΚ Δημ. Βερβεσό στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κι απ’ την άλλη «εγκληματικά» λάθη και παραλείψεις, ακόμη και πείσματα, κάποιων στελεχών της
 Νέας Δημοκρατίας, οδηγούν τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας στις …σοσιαλιστικές αγκάλες.
Ψηφοφόροι του Μιχ. Ζαφειρόπουλου, οδεύουν στην αποχή ή στη στήριξη του υποψηφίου που πρόσκειται στο ΠαΣοΚ, εξ αιτίας των ενεργειών και διασπαστικών παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.
Κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έχουν αποδοθεί σε αγώνα δρόμου να μαζέψουν όσα μπορούν, αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος και μερικές πράξεις ή ενέργειες έχουν κάνει έξαλλους ακόμη και «νομιμόφρονες» δικηγόρους που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Πάντως, το κλίμα στη λεωφόρο Συγγρού, δεν είναι καθόλου καλό για τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Πέραν των αναρτήσεων στο διαδίκτυο, που του καταλογίζουν τεράστιες ευθύνες στην ήττα Ζαφειρόπουλου στο πρώτο γύρο των δικηγορικών εκλογών, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, του καταλογίζουν ακόμη και υβριστικές διαρροές εναντίον του υποψηφίου προέδρου του δικηγορικού συλλόγου.
Κάποιοι άλλοι, κάνουν λόγο ακόμη και για «πόλεμο» όλη την προεκλογική περίοδο προς τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.
Υπάρχουν και μερικοί τρίτοι, που ισχυρίζονται ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος…αμάρτησε για το παιδί του και ένα πείσμα!
Τέλος, στα γραφεία της Συγγρού, αλλά και στη Ρηγίλλης, άρχισαν να θυμούνται πολλά, ακόμη και την …. καμένη Αθήνα!

Κι όλοι οι υπόλοιποι φίλοι, οπαδοί και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είμαστε μια… ωραία ατμόσφαιρα εξ αιτίας εκείνων που κυβέρνησαν και απέδειξαν την ανικανότητά τους!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου