Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Υπουργοί και παιχνίδια με τους μετανάστες

Μόνο ως ανεύθυνους, θα μπορούσε κάποιος νουνεχής άνθρωπος, να χαρακτηρίσει εκείνους τους υπουργούς της κυβέρνησης ΠαΣοΚ, οι οποίοι επέμεναν και επιμένουν στην άνευ όρων αποδοχή των αιτημάτων που προβάλουν οι μετανάστες – απεργοί πείνας της Υπατίας.
Μα είναι τόσο ανεγκέφαλοι κάποιοι;
Ασφαλώς δεν μπορούμε να
 το πιστέψουμε, απλώς παίζουν τα δικά τους παιχνίδια επιχειρώντας δήθεν να εκθέσουν κάποιους συναδέλφους τους ως…ανάλγητους.
Βλέπετε, είναι κι αυτή η ριμάδα επόμενη ημέρα του ΠαΣοΚ!
Κάποιοι θέλουν να έχουν καλές σχέσεις – για τους δικούς τους λόγους – με τα ακραία αριστερίστικα στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία υποκίνησαν και οργάνωσαν αυτή τη θλιβερή επιχείρηση, πιστεύοντας ότι με… καταλήψεις, λαϊκισμούς και εκβιασμούς θα επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.
Μασκαραλίκια!
Οι ανεύθυνοι υπουργοί της κυβέρνησης, εξακολουθούν να αγνοούν κάτι ακόμη, ιδιαιτέρως σημαντικό. Ότι οι υποκινητές των μεταναστών, αφού τους έφτασαν εδώ που τους έφτασαν, παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους αδιαφορώντας για την πραγματική τους υγεία. Πως αλλιώς να εξηγηθούν οι δηλώσεις των γιατρών για τα εμπόδια που τους βάζουν;
Σαφώς και πρέπει να δούμε το ανθρωπιστικό ζήτημα, σαφώς και προκαλεί λύπη η κατάσταση των μεταναστών – απεργών πείνας, αλλά προέχει το εθνικό συμφέρον.

Μόνο αφελείς ή επικίνδυνοι δεν μπορούν να αντιληφθούν, ότι τυχόν νομιμοποίηση των συγκεκριμένων μεταναστών με την αποδοχή των αιτημάτων τους, θα σημαίνει «εγκληματική» υποχώρηση της Πολιτείας και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για να ακολουθήσουν παρόμοια περιστατικά, αυθόρμητα ή καθοδηγούμενα.

Αντί, λοιπόν, κάποιοι υπουργοί να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να κινητοποιήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εφαρμόσουν τους υφιστάμενους νόμους, εκείνοι λαϊκίζουν και παίζουν παιχνίδια εναντίον της ίδιας της κυβέρνησής τους, αλλά και του τόπου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου