Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επιχείρηση «σκούπα» για…ζώνες ασφαλείας!

Δίπλα σε εμπόρους ναρκωτικών,
πόρνες και λαθρομετανάστες,
η αστυνομία μοίραζε κλήσεις
για …ζώνες ασφαλείας….

Τελικά, η περίφημη επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, κατέληξε να προκαλεί τον γέλωτα και την ειρωνεία των περαστικών, ενώ προκαλεί και το ερώτημα αν ήταν φιάσκο
 ή απλώς …εσωτερική επίδειξη δύναμης μεταξύ των φατριών των αξιωματικών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα ξημερώματα ισχυριζόντουσαν ότι η όλη επιχείρηση είχε καθαρά εισπρακτικά μέτρα, αφού τελικά απεδείχθη ότι επρόκειτο για …άγριο κυνηγητό όσων οδηγών δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας!
Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε μια περιοχή στην οποία πλέον αδυνατεί ακόμη και να περπατήσει κάποιος Έλληνας, τα αποτελέσματα της αστυνομικής εφόδου ήταν …183 παραβάτες του ΚΟΚ (για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους) και …70 συλλήψεις παρανόμων.

Συμφώνως με αυτόπτες μάρτυρες, στην εμφάνιση της αστυνομίας, χιλιάδες παράνομοι του κέντρου (κάθε μορφής), απλώς εξαφανίστηκαν προς τα «ενδότερα», ενώ χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που μας μετέφεραν, ότι στην οδό Αθηνάς, μπροστά στα μάτια αστυνομικών, 8 ταξί επιβίβασαν με κάθε άνεση χρόνου, περίπου 30 μαύρες ιερόδουλες και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση!
Υπάρχει δε μαρτυρία καταστηματάρχη της οδού Σωκράτους, συμφώνως με την οποία η επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο ….ήταν γνωστή στην περιοχή… από την …Τρίτη του Πάσχα!

Τέλος, είμαστε σε αναμονή των ανακοινώσεων (αν θα γίνουν) της αστυνομίας, για να πληροφορηθούμε τι θα συμβεί με όσους λαθρομετανάστες συνελήφθησαν -18 εκ των οποίων με πλαστά χαρτιά, σε κτίριο της οδού Φυλής-.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου