Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Φωτόπουλος …επί τω έργω!

Με sms στα κινητά των βουλευτών
του ΠαΣοΚ,
δείχνει…τον τρόπο
άσκησης της πολιτικής!


Νάτος πετιέται, νάτος πετιέται….αγριεύει και…θεριεύει!
Περί Φωτόπουλου ο λόγος, του
 αρχισυνδικαλιστή της ΓΕΝΠ-ΔΕΗ, ο οποίος λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του περιγράμματος των νέων μέτρων της κυβέρνησης, αλλά και των αποκρατικοποιήσεων, έστειλε -κατά τη συνήθη του πρακτική- δεκάδες sms στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους σε έναν υπέρ πάντων αγώνα για τη ...σωτηρία της ΔΕΗ.
Τα sms, αναφέρουν:
«Σύντροφέ μας, με απόλυτο σεβασμό, με όλη την εκτίμηση για τις μάχες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, στη βάση των αγώνων μας και όλων όσων μας συνδέουν, σε καλούμε να υπερασπιστείς την τελευταία μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού λαού. Η ΔΕΗ είναι εθνικό κεφάλαιο, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό. Ας δείξουμε ως κυβέρνηση ότι έχουμε αντιστάσεις, ας δείξουμε ότι έχουμε κόκκινες γραμμές, ας δείξουμε ότι δεν παραδίνουμε ό,τι μας ζητάνε. Εκτός των άλλων (που είναι η ουσία) αυτό στα μάτια του λαού μας θα μας κρατήσει ψηλά. Με τα παραπάνω λόγια, δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν σας και κυρίως τον πρόεδρό μας. Όμως αν δώσουμε και τη ΔΕΗ, αύριο ως κράτος δεν θα έχουμε κανένα εργαλείο στα χέρια μας για να ασκήσουμε πολιτική».
Αρκετοί βουλευτές, αργά χθες το βράδυ ήταν έξαλλοι με τη νέα παρέμβαση του Φωτόπουλου, ενώ οι χαρακτηρισμοί έδιναν κι έπαιρναν.
Ειδικά, με την τελευταία παράγραφο του sms, στην οποία ο αρχισυνδικαλιστής και κάποιοι όμοιοί του, αποδεικνύουν και εγγράφως, τον τρόπο που εννοούν την άσκηση πολιτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου