Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου σε Τσίπρα

«Είναι κοκόνα
 και ιδεολόγος φασιστικών πράξεων»

Με αφορμή τη χθεσινή επίθεση εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου και στελεχών του ΠαΣοΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξιφούλκησε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μίλησε
 για φασιστική νοοτροπία η που εφαρμόζεται από το ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική και κοινωνική ζωή, ενώ χαρακτήρισε φασίστες και τραμπούκους τους ανθρώπους επιτέθηκαν στον Ανδρέα Λοβέρδο. Συνέχισε δε,  λέγοντας ότι πρόκειται για σχέδιο το οποίο «το έχει ανακοινώσει στη Βουλή ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στη δική του ακαταλαβίστικη για τους πολλούς γλώσσα». Μάλιστα, λαμβάνοντας αφορμή και την επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός Νομπελίστας ( «πατέρας» της διπλής έλικας του DNA) ,James Watson, έκανε λόγο για «κατάσταση που επιχειρείται να εξαχθεί και στην κοινωνία».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατήγγειλε για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος σε εκδήλωση στο Παρίσι ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ο κ. Τσίπρας μου ζήτησε να πω ονόματα. Όταν τα είπα, έκανε την κοκόνα, τα έκανε γαργάρα».

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης συνέχισε, λέγοντας πως ανέφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα, ένα τα ονόματα των ανθρώπων που του επιτέθηκαν στο Παρίσι αλλά εκείνος δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια, δεν διέγραψε αυτούς τους ανθρώπους, ούτε καταδίκασε τις πράξεις καταλήγοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι «ιδεολόγος και διοργανωτής αισχρών και αντίθετων με το πολίτευμά μας φασιστικών πράξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου