Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ο Αρβανίτης κι η σιωπή Κασσελάκη


 Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

 Ο Κώστας Αρβανίτης  ήταν εμπαθής ως δημοσιογράφος και διαμορφωτής της κοινής γνώμης και είναι αντιπαθητικός από την ημέρα που δημοσιοποίησε επισήμως τις πολιτικές καταβολές του συντασσόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ.  Όμως, από αυτό το σημείο μέχρι του να επαίρεται ότι  η σύνταξη και προώθηση στο ευρωκοινοβούλιο ενός ανθελληνικού ψηφίσματος  είναι δικό του έργο, η απόσταση είναι τεράστια.

Αυτό το ψήφισμα που πέρασε μέσα από μια συγκυριακή πλειοψηφία αλλά και την αδράνεια των ευρωβουλευτών της ΝΔ, ζητά να κοπούν χρήματα της ΕΕ προς την Ελλάδα, επειδή…. παραβιάζονται

οι αρχές του κράτους δικαίου.

Καταλαβαίνετε; Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην ίδια του την πατρίδα. Ο άνθρωπος που ως παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής είχε υβρίσει χυδαία τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη –χωρίς καν να παρέμβει η Δικαιοσύνη στο κατά τα άλλα ελλιπές κράτος Δικαίου- συνέταξε ψήφισμα με το οποίο ζητά να μη χρηματοδοτηθεί η Ελλάδα από το κοινοτικά κονδύλια!! Τύφλα νάχει ο Αρτέμης Μάτσας στις παλιές ελληνικές ταινίες!

Ο Αρβανίτης το ομολογεί κιόλας. Ανερυθρίαστα ως να έκανε ανδραγάθημα!

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπά! Δεν είδα κάποιον, πολύ περισσότερο τον Κασσελάκη, να εξανίσταται για τον ευρωβουλευτή τους. Όχι μόνο δεν τον έστειλαν σπίτι του με μια διαγραφή, αλλά ούτε καν μια επίσημη διαφωνία για τα μάτια του κόσμου δεν υπήρξε.

Είναι δυνατόν ο κάθε Αρβανίτης που λειτουργεί ασύδοτα χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν, να λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος δικαίου; Είναι δυνατόν να μιλάνε για … καθεστώς Μητσοτάκη, εκείνοι που έστησαν την υπόθεση Novartis; Εκείνοι που ζητούσαν να μπουν φυλακή οι αντίπαλοί τους για … να μάθουν; Εκείνοι που έφτιαχναν κρεμάλες για τους  αντιπάλους τους ανενόχλητοι;

Ξέρετε κάτι; Ο Αρβανίτης αποτελεί την Αριστερά που γνωρίζουμε. Την τοξική Αριστερά που διαστρεβλώνει τα πάντα και τα φέρνει στα μέτρα της για δικό της όφελος. Την Αριστερά που οι αντίπαλοί της είναι εχθροί και απαιτεί να τους τελειώσει! Την Αριστερά που παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας τη στιγμή που απειλεί ότι … η επόμενη φορά της θα είναι αλλιώς… Την Αριστερά με τη διαδρομή που είναι γεμάτη σκοτεινές ιστορίες, ακόμη κι από σύντροφο σε σύντροφο.

Ο Αρβανίτης τις τελευταίες ώρες άλλαξε στάση, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός.

Ας του δώσει παράσημο ο Κασσελάκης.  Προφανώς συμφωνεί με τον ευρωβουλευτή της επιλογής Τσίπρα, αλλιώς δεν θα σιωπούσε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου