Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλές κορώνες πέφτουν


 Γράφει η Λένια Λιώση

 Άκουσαν επέτειο και βγήκαν.

Βγήκαν οι συνήθεις μειοψηφίες των εκπαιδευτικών   στους δρόμους  με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Γρηγορόπουλο, να καταδικάσουν   το νέο «όργιο κυβερνητικής καταστολής» που  βάζει «φίμωτρο» στην νεολαία και απαιτούν  «διαγραφή προστίμων» και «απελευθέρωση» των συλληφθέντων. Αίτημα τους «η άμεση και ασφαλής  λειτουργία των σχολείων» γιατί

  δεν μπορούν τα παιδιά να βρίσκονται μπροστά στην οθόνη  το πρωί...

Επιπλέον η «μη  προσμέτρηση απουσιών και  μείωση της ύλης επειδή, λέει, πολλά  παιδιά δεν έχουν  τάμπλετ, υπολογιστές, κινητά ή  σταθερά τηλέφωνα, ίντερνετ και ρεύμα!!! Προφανώς ζούμε στις  παραγκουπόλεις της Κούβας ή σε κόβες τύπου Σοβιετίας!

Μην το κουράζουμε βρε! Ας ζητήσουν και την έκδοση απολυτηρίων άμα της εγγραφή στο σχολείο! Κατά  προτίμηση χωρίς βαθμό αλλά αναλόγως των πορειών και των καταλήψεων που έχει συμμετάσχει ο καθείς…

Η …τρομοκρατία της τηλεκπαίδευσης δεν θα περάσει. Άλλωστε το είπε και ο μέγας Γαβρόγλου:«Δεν έχουν χρόνο, τα παιδιά να ερωτευτούν».

Για ένα πτυχίο ζούμε

Πόνος και οδυρμός από τους εκπαιδευτικούς για το νομοσχέδιο Κεραμέως, για την επαγγελματική εκπαίδευση. Οδύρονται πως σπρώχνει ο Μητσοτάκης,  τα παιδιά στην ανήλικη εργασία και στο να γίνουν «ψυκτικοί»! «Άκουσον άκουσον, ω ποία κατάπτωσις»… ψυκτικός! Σαν να λέμε «Άνεργος, ετών 40, ζει με τους γονείς, είμαστε τώρα  για παντρειές και παιδιά; Σημασία, έχει ότι είναι πτυχιούχος». Ας με λέν’ δικηγορίνα  κι ας ψοφάω από την πείνα.

ΗΡΩΑΣ  και ήρωας!

Σύμφωνα με το Μέγα ετυμολογικό λεξικό του Δημητράκου, ήρωας είναι ο άνθρωπος που προβαίνει σε γενναία πράξη, συχνά μέχρι σημείου αυτοθυσίας, συνήθως ο αφανής ήρωας! Ένας εξ αυτών και ο 15χρονος Τηλέμαχος Τσιμηρίκας που έχασε την ζωή του προσπαθώντας να σώσει τα αδέλφια του από τις φλόγες του σπιτιού τους ! Κανένας εκπαιδευτικός σύλλογος δεν  έκανε πορεία για χάρη του, ΚΑΝΕΝΑΣ μαθητής δεν βγήκε στους δρόμους να καταθέσει ανθοδέσμη γι αυτόν. Η ετήσια μνημόνευση του, δεν  εξυπηρετεί  το «επαναστατικό» κλίμα και δεν μπορεί να εργαλειοποιηθεί. Προσπάθησε να σώσει όχι να καταστρέψει, προσπάθησε να σβήσει φωτιά και όχι να ανάψει! Ήταν φτωχόπαιδο και όχι επαναστάτης των Β.Π. Είναι η μυρωδιά των λεμονανθών, στην μύτη μιας κοινωνίας που σαπίζει στα σκ@τά της δηθενιάς και κάνει ότι  μπορεί να μεγαλώσει την βρώμα του βούρκου της, για να την εξαφανίσει. Ευτυχώς για μας, οι λεμονανθοί, ακόμα ανθίζουν!

Του φεμινισμού ο πόνος

Και μέσα σε όλα, σήκωσαν και οι  «φεμινίστριες»  τα πανό  εν μέσω κορονοϊού, γιατί βασανίζονται  λέει, από τους  άντρες. Αυτούς, που οι ίδιες οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ επιλέγουν για συντρόφους, και πατεράδες των παιδιών τους, ανάλογα το κοινωνικό-οικονομικό  status,που τους ταιριάζει. Πάντα  με την βοήθεια της μαμάς, γιατί αυτή ξέρει, πως όλοι, στρώνουν  με τον γάμο.

Το ότι ΓΥΝΑΙΚΕΣ  τους μεγαλώνουν, ΓΥΝΑΙΚΕΣ τους ευνουχίζουν, νταντεύοντας τους μέχρι τα 50, μην και τους  τυλίξει καμιά καπάτσα, ΓΥΝΑΙΚΕΣ τους προσδίδουν τον ρόλο των βασανιστών τους, αυτό δεν το θίγουμε. Είναι πιο εύκολο να είσαι θύμα  των άλλων και ποτέ θύμα των επιλογών σου…

Του Ραγκούση ο καημός

Ο σύντροφος Τσε ή Φιντέλ Ραγκούσης, μας είπε ότι οι αστυνομικοί είναι μισητοί στην ελληνική κοινωνία και συνειδητοποίησα πάλι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όση ο Νίκος Σακελλαρόπουλος με τον Ολυμπιακό!

Ο Ραγκούσης είναι ΣΥΡΙΖΑ. Και ως ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ως «ελληνική κοινωνία» όλους όσοι είναι δημοσία δαπάνη ανεπάγγελτοι επαναστάτες της Μεταπολίτευσης, που όντως μισούν τους αστυνομικούς. Ομού μετά των εγκληματιών βεβαίως βεβαίως!

Ο Ραγκούσης είναι ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα τουλάχιστον. Κι αυτό τα λέει όλα…

Του … Αγίου κέρδους ο καημός

Καλή η αγιοσύνη, αλλά σαν την τσέπη δεν έχει. Κάποιοι εξ εκείνων που αυτοαποκαλούνται … Άγιοι και νομίζουν ότι είναι πιο καλοί Χριστιανοί από όλους τους άλλους, εξαπολύουν μύδρους εναντίον της Πολιτείας και των επιστημόνων κι απειλούν ν’ ανοίξουν τις εκκλησίες μ’ επιχειρήματα έωλα έως βλακώδη.

Μέχρι κι ότι η κυβέρνηση των… αθέων …διώκει την πίστη και την εκκλησία λένε μεταξύ τους ή στους φανατικούς ομοίους τους. Χωρίς καν να σκέφτονται τον συνάνθρωπο και πού μπορεί να καταλήξει!

Ας τους μαζέψει κάποιος κι ας τους πει ότι οι ίδιοι διώχνουν τους πολλούς από τις εκκλησίες με τα πάσης φύσεως (κυριολεκτικά) καμώματά τους… Το λέμε «κομψά», έτσι;

Η Αριστερά θολοκουλτούρα το βιολί της…

Παρακολούθησα το αφιέρωμα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Θάνο Μικρούτσικο, σε μια εξαίρεση της προβολής που κάνει εσχάτως στο σκυλολόϊ. Ο Παπαδόπουλος είχε μαζέψει όλους τους βολεμένους Αριστερούς του ψεκασμένου αντιευρωπαϊσμού και του οικονομικού ανορθολογισμού που ανέδειξαν οι δημοσιοσχεσήτικοι διάδρομοι της θολοκουλτούρας που έχουν αναλάβει εργολαβικά να μας «εκπολιτίσουν. Όλους αυτούς των επιδοτήσεων του υπουργείου Πολιτισμού, των δήμων και των περιφερειών. Την επιδοτούμενη Αριστερίλα! Συστημικοί του κερατά που μια ζωή το έπαιζαν επαναστάτες και πνευματικοί ταγοί την ώρα που ήταν κολλητοί της εξουσίας! Γκώσαμε πια….

 

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, θα τα λέμε κάθε Δευτέρα εδώ στο grpost. Η παρέα μεγαλώνει και όσοι πιστοί προσέλθετε…

 

 

 

 

 

 

 

Αρχή φόρμας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου