Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Στήνουν νέες πλατείες …

Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Όσα συνέβησαν χθες βράδυ με την απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, τις λεηλασίες, τις κλοπές, τις καταστροφές περιουσιών από τους πολιτικούς απογόνους εκείνων που δια της βίας επιχείρησαν να εντάξουν την Ελλάδα στον ολοκληρωτικό σοβιετικό συνασπισμό, μόνο αποστροφή μπορούν να προκαλούν στην νοήμονα κοινωνία. Η… επανάσταση των  λούμπεν πολιτικών θρησκόληπτων

συνεχίζεται εις βάρος της προόδου αυτής της χώρας και της κοινωνίας της. Το βλέπουμε κάθε ημέρα, κάθε στιγμή. Παραλογισμός κι ασυδοσία εναντίον λογικής . «Βγείτε στους δρόμους να ρίξουμε τη χούντα» φωνάζουν διάφορα πολιτικά κι ιδεολογικά απολιθώματα! Πού να ξέρουν τι σημαίνει χούντα! Η νεολαία του  ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε συλλαλητήρια με τρόπο ταυτόσημο με τις εξωκοινοβουλευτικές περιθωριακές οργανώσεις και τον Ρουβίκωνα! «Ανυπακοή» κραύγαζε προχθές στην τηλεόραση βουλευτής του ΚΚΕ! Στη Θεσσαλονίκη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καμάρωναν επειδή έλεγαν ότι απέτρεψαν επέμβαση της ΕΛΑΣ προκειμένου να τελειώσει η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο.

Καταλαβαίνετε; Ήταν περήφανοι που στάθηκαν στο πλευρό της παρανομίας! Κι ύστερα έβγαζαν ανακοινώσεις που … καταδίκαζαν τα επεισόδια!

Είναι ανατριχιαστική η εικόνα του αιμόφυρτου αστυνομικού από την δολοφονική επίθεση εκείνων που δεν μεγάλωσαν ποτέ ή όσων άφησαν τις οπαδικές τους διαφορές κι ενώθηκαν μπροστά στον κοινό εχθρό: Τον μπάτσο! Το παιδί των 800 ευρώ που συστηματικά έχει απέναντί του, εκτός από την αλητεία του δρόμου, εκείνους που σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικά δίκτυα τον δείχνουν με το δάκτυλο και απαιτούν την εξαφάνισή του… Το παιδί που έχει μια μάνα και μια οικογένεια αλλά για τους … ευαίσθητους προοδευτικάριους η ζωή του έχει μικρότερη αξία από το κάθε περιθωριακό απόβρασμα.

Όσα είδαμε χθες βράδυ στη Νέα Σμύρνη ήταν σκηνές του παρόντος με άρωμα από το παρελθόν. Στήνουν νέες πλατείες επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο. Καλλιεργούν ένταση για να δημιουργήσουν κρίση μέσα στην κρίση και την πανδημία. Θερίζουν τα κρούσματα την κοινωνία μα αυτοί εκεί, στους δρόμους! Φτάσανε στο έσχατο σημείο πολιτικής απομόνωσης να στηρίζουν έναν φονιά τρομοκράτη στον παραλογισμό του. 

Φυσικά και δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν. Όχι μόνο στις πλατείες και στους δρόμους για τον… Κουφοντίνα αλλά και στα Πανεπιστήμια, αφού άλλωστε το είχε προαναγγείλει ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης. Θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστεί ο νόμος.

Διχάζουν παντού! Δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.

Μα εδώ έρχεται πλέον η κοινωνία κι οφείλει να λάβει τον λόγο. Μόνο με πλήρη στήριξη της λογικής και του πολιτικού ρεαλισμού θα κλείσουν οι λογαριασμοί με τις ορδές του παρακράτους, τις ουτοπίες και τις ιδεοληψίες που δεν υπάρχουν πλέον πουθενά… Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει στο 2008 ή στο 2012…

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου