Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Έγινε συνάντηση Σαμαρά – Μπακογιάννη – Καρατζαφέρη για επιστροφή και συστράτευση!

Με άκρα μυστικότητα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη με αντικείμενο την συστράτευση στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.
Η συνάντηση ήταν προετοιμασμένη με
 άκρα μυστικότητα από στελέχη όλων των πλευρών που είχαν συζητήσει τα πλαίσια και τους άξονες της επιστροφής των Μπακογιάννη και Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία και έγινε στο σπίτι του εκδότη του «Αδέσμευτου Τύπου», Δημήτρη Ρίζου.
Τον Αντώνη Σαμαρά συνόδευε στη συνάντηση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τη Ντόρα Μπακογιάννη ο στενός συνεργάτης της και εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, ενώ ο Γιώργος Κραταζαφέρης εμφανίστηκε μόνος του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως ζεστό και συζητήθηκαν διεξοδικά οι κινήσεις που –ακόμη κι εντός της ημέρας- θα οδηγήσουν στην ανακοίνωση που ασφαλώς θα ανατρέψει τα δεδομένα των προσεχών εκλογών.
Συζητήθηκε ακόμη και ο τρόπος που θα ανακοινωθεί το γεγονός, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα γίνει με δηλώσεις των Μπακογιάννη και Καρατζαφέρη που θα αφορούν την αναγκαιότητα ισχυρής κυβέρνησης με μεταρρυθμιστικό αλλά και κοινωνικό πρόσωπο, με τις οποίες εν συνεχεία θα συμφωνήσει δημοσίως ο Αντώνης Σαμαράς.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ μόλις πριν από λίγο υπήρξε έντονη κινητικότητα στην Ιπποκράτους, αφού η επίτευξη μιας τέτοιας συμφωνίας ασφαλώς δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στο ΠαΣοΚ.

Κατά, τα άλλα….και του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου