Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η δικαίωση του ..αγωνιστή Συμπιλίδη!

-Ποιος είναι ο γίγαντας Συμπιλίδης που γράφετε στο grpost; με ρώτησε νεαρή φοιτήτρια σε δημοσιογραφική σχολή.

Απολύτως φυσικό το ερώτημα από ένα παιδόπουλο που δεν είχε γεννηθεί καν την εποχή που ο …μέγιστος αυτός πολιτικός ανήρ, έριξε ανερυθρίαστα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την εξουσία και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από την πρωθυπουργία.
Ήταν μια εποχή που τραυμάτισε θανάσιμα την Κεντροδεξιά παράταξη, που έκτοτε
 ελάχιστα ξαναβρήκε τον βηματισμό της.
Ο Συμπιλίδης είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του, με την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.
Κι αυτόν τον άνθρωπο, ο Σαμαράς τον μάζεψε πάλι πίσω, τον έβαλε στις λίστες και του δίνει την ευκαιρία να ισχυριστεί (αν ω μη γένοιτο εκλεγεί) ότι….ο λαός του έδωσε συγχωροχάρτι!
Κάτι που δεν είχαν διανοηθεί ούτε ο μακαρίτης Μιλτιάδης Έβερτ, ούτε ο Κώστας Καραμανλής.
Κι έχει απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, που ανέφερε ότι η εκ νέου υποψηφιότητά του αποτελεί προσβολή!

Είτε αρέσει στους κομματικά αφιονισμένους είτε όχι, αν η τότε στάση του θλιβερού βουλευτή ήταν πισώπλατο μαχαίρωμα στην παράταξη, σήμερα η επανάκαμψή του μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως χαριστική της βολή δια πυροβολισμού!
Κι είναι απορίας άξιος ο λόγος για τον οποίο ο Σαμαράς προσέβαλλε τόσο βάναυσα την πληγωμένη βάση του κόμματός του, για χάρη του περιλάλητου Συμπιλίδη.
Είναι απορίας άξιο να μάθουμε τι οφείλει ο Αντώνης Σαμαράς στον Συμπιλίδη και ύστερα από 20 χρόνια τον αποκαθιστά, όταν η πράξη του είχε στείλει τον ίδιο στην πολιτική απομόνωση.

Ιδού γιατί η Νέα Δημοκρατία έφτασε να έχει (δημοσκοπικά) τα αρχικά ποσοστά που (επίσης δημοσκοπικά) είχε η Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά.
Κι ας μη ξεχνάμε ότι ο ίδιος δήλωνε, στο πρόσφατο παρελθόν, ότι τον ενοχλούσαν οι συμπεριφορές των Βουλγαράκη και Ρουσσόπουλου.
Προφανώς, η συμπεριφορά και οι πράξεις του θλιβερού πολιτικού ανδρός Συμπιλίδη, που μαχαίρωσε μια ολόκληρη παράταξη, δεν τον ενόχλησαν…ούτε τον ενοχλούν.
Ίσως για να δικαιώσει εκείνους που ισχυρίζονται ότι η ηθική δεν συμβαδίζει με την πολιτική.
Υποκρισία και κατάντια της πολιτικής μας ζωής!
Γι αυτό, ας τον ψηφίσουν οι… εκατοντάδες διορισμένοι Μεσσήνιοι φύλακες του Μουσείου της Ακρόπολης, μήπως και καταφέρει να υπερκεράσει ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας τα ποσοστά του παλαιού του κόμματος….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου