Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ούτε η φώτιση μας καταδέχεται…


 Γράφει η Λένια Λιώση

Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος

Και είχα μια ταραχή κι αγωνία μη  βουτήξει ο Τσίπρας να πιάσει  τον Σταυρό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την παραμονή  Κεραμέως και Χρυσοχοΐδη στα υπουργεία τους. Άσε που στο  καπάκι ήρθε και το άδειασμα από την  ΠτΔ όταν της κλάφτηκε για την κακή διαχείριση της πανδημίας από τον Μητσοτάκη, λέγοντάς του το αντίθετο και είναι να σκάσει.

Αλέξη πολύ κωλόπαιδο ο  Κυριάκος. Χαλάει την

σούπα  της φωτισμένης αντιπολίτευσης.

Για δες ποιος μιλάει.

Και εκεί που λες, ότι το τερμάτισαν, στον ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνει και ο Φάμελος στον Παπαδάκη, να βαρέσει τον άδειο τενεκέ της εμπορευματοποίησης των θυμάτων του κορονοϊού, ελλείψει άλλης σοβαρής και φερέγγυας αντιπολιτευτικής πολιτικής. Γιατί η αντιπολίτευση είναι  σαν την κονσέρβα· αν είναι άδεια είναι τενεκές. Άρνηση για την άρνηση, αλλά προτάσεις και καθαρές θέσεις πουθενά .Μόνο πουλάνε τους θανάτους της πανδημίας, ως συνέπεια  πολιτικής επιλογής. Ρε, πάρ’την  Γαϊδούρου σου και τράβα  μας.

Πελάααατες μου!

Σεβασμός στους νόμους; Κορονοιός; Θάνατοι; Τι είναι αυτό; Αυτά είναι για τον λαουτζίκο. Αριστερά και εκκλησία δεν αφήνουν την άγρα των πελατών τους για το «τίποτα». Δύσκολοι καιροί για lockdown.Αναδουλειές  στις κάλπες, αναδουλειές  στα παγκάρια. Και τα μαγαζάκια τους τι περιμένουν για να δουλέψουν. Εμάς! Ο ένας προσπαθεί να φάει  τον πελάτη του άλλου και οι δυο μαζί να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζάκια  τους. Οι  ιδεολογίες και τα θρησκευτικά αισθήματα , είναι το εμπόρευμα για να μπούνε οι πελάτες  στα ταμεία. Είστε πολλά λεφτά Άρη…

Επίδειξη δύναμης.

Στη διελκυστίνδα, λοιπόν,  μεταξύ εκκλησίας-κυβέρνησης νικητής η εκκλησία. Έτσι για να δούμε ποιος είναι  το αφεντικό. Είπε,  ο Μητροπολίτης Κέρκυρας « οι εισαγγελείς  να πάνε να μαζέψουν τους σελέμπριτις από το Ντουμπάϊ και όχι τους πιστούς», σήκωσε  και η  μακρυσταυρούσα  θείτσα το  μεσιανό της  δάχτυλο, για να δώσει το σήμα εκκίνησης και όρμησαν οι θρησκόληπτοι  να πιάσουν τον Σταυρό για  να δείξουν πόσο μεγάλο πιστόμετρο έχουν. Και έχεις και την Ελένη Καλογεροπούλου, να μας κουνάει το δάχτυλο ρωτώντας που ήταν τα  ΜΑΤ στις εκκλησίες, γιατί η ανυπακοή της εκκλησίας, δεν είναι ίδια, με του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στις πορείες.! Ρε που τους βρίσκουν έναν έναν;

Γειά σου ρε Φίλη μερακλή

Λάβρος  ο Φίλης, που ενώ δεν είχε απολυτήριο Λυκείου, έδινε εντολές σε πρυτάνεις πανεπιστημίων, κατά της Κεραμέως, κι απαιτεί  μείωση της ύλης, κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων και των  βάσεων εισαγωγής ώστε, να μην εξαντληθούν τα παιδιά στις πανελλήνιες. Γιατί δεν ζητάει κατευθείαν κατάργηση  εξετάσεων, ορκωμοσία μετά από 4 χρόνια επιβεβαιωμένης παρουσίας στα γραφεία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, με δώρο το άμεσο διορισμό στο δημόσιο; Δώστε στον λαό με ένα  Click away απολυτήρια κ πτυχία τώρα.

Δώσε θάρρος στον συνδικάλα

Πού φτάσαμε, στο όνομα των εργατικών δικαιωμάτων ΔΟΕ και ΟΛΜΕ απειλούν  με διαγραφές τους εκπαιδευτικούς  που θα συμμετάσχουν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και καλεί τους εκλεγμένους αιρετούς να παραιτηθούν από αυτά. Οι «δημοκρατικές» διαδικασίες  του εκβιαστικού εκφοβισμού των εργατοπατέρων σε όλο τους το μεγαλείο, χωρίς προσχήματα.

Βρε δεν πάνε  πίσω στις οργανικές τους να δουλέψουν, γιατί  λαλήσανε  από το πολύ το ξύσιμο. Αν θεωρούν παράνομες τις εκλογές, στα δικαστήρια. Ιδού η επιλογή, ιδού και το πήδημα, δημοκρατικά και ωραία .

Στην αναμπουμπούλα η συντεχνία χαίρεται

Και εκεί που λες, ευτυχώς που υπάρχει  η επιστήμη για να διατηρούμε την επαφή με την λογική, ο Εξαδάκτυλος ως πρόεδρος του ΠΙΣ  πρότεινε να γίνονται τα εμβόλια COVID στα ιδιωτικά ιατρεία, παραβλέποντας ότι, οι εμβολιασμοί γίνονται στα νοσοκομεία, για την παρακολούθηση και την πρόληψη των παρενεργειών του εμβολίου. Μέχρι τώρα, αν υπήρχε αλλεργικό σοκ, ο  γιατρός σε έστελνε σε νοσοκομείο. Ενώ τώρα αν το πάθει  ασθενής του  και πρηστεί σαν το  ανθρωπάκι της Michelin, θα το  τρυπήσει με την σύριγγα να ξεφουσκώσει γιατί μέχρι να πάει μόνος του σε νοσοκομείο θα έχει μεταβεί  σε τόπο αναψύξεως. Όλα τα είχαμε, της συντεχνίας μας ο κακός καιρός μας έλειπε.

Και ο Trumpάκουλας, Trumpαλίζεται

Και ενώ εδώ στην Ελλαδάρα αντιπολιτευόμαστε με κουλτούρα συνδικαλιστή,  η Αμερική Trumpαλίζεται  σε εμφυλιοπολεμικό ρυθμό για να μην χάσει το έπαθλο της καρέκλας ο Τραμπ! Ο οποίος, κατά το πρότυπο Πούτιν- Ερντογάν, επιχείρησε να εδραιώσει   ένα  ερμαφρόδιτο πολίτευμα, όπως είναι  η εκφασισμένη δημοκρατία και ο εκδημοκρατισμένος φασισμός. Κατά τον τύραννο και ο φασισμός .Ο φασισμός της καρικατούρας…

Ο Κασιδιάρης, ραδιοφωνίζεται!!!

Έμεινα στήλη άλατος όταν «έπεσα» επάνω σε κανονική ραδιοφωνική του Κασιδιάρη στο YouTube! Όπως σας το λέω! Ο φυλακισμένος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας κάνει εκπομπή!!! Το ξέρει άραγε ο Μιχάλης; Ή εκεί στο ΠΡΟΠΟ έχουν πέσει με τα μούτρα να βρουν τον Παππά και δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο;

Στα γρήγορα

Α. -Μάνα δεν αντέχω θα πάρω τα βουνά…

-Ρίγανη να φέρεις….

Β. Ξεκινάει, λέει, απεργία πείνας ο Κουφοντίνας για να μη μεταφερθεί από τις αγροτικές φυλακές που το είχαν για διακοπές τα αριστερόπουλα,  σε κανονικό κελί! Επαναστάτης της πλάκας και δολοφόνος ολκής!  Μιλάει για εξευτελισμό του κράτους Δικαίου! Και ζητά δικαιοσύνη από την αστική δημοκρατία, όταν ο ίδιος την απέδιδε με το 45άρι!  Η μεγαλύτερη ήττα της τρομοκρατίας!

Γ. Ο Ζήκος ζητάει να αγοράσουμε την πατέντα των εμβολίων και να τα παράγουμε εδώ! Κανένας δεν του είπε ότι τα εμβόλια παράγονται από ειδικές βιομηχανίες που δεν έχουμε στην Ελλάδα! Ούτε καν ο … «κόπι πάστε»! Κάθε λίγο και λιγάκι αποδεικνύεται ότι είχαμε Άγιο!

Δ. Μένουμε σπίτι! Μένουμε προφυλαγμένοι κι ασφαλείς! Κοιτάξτε τι γίνεται έξω. Τέσσερις χιλιάδες είπε ότι έχει πηδήξει ο Πανταζής! Θεός φυλάξοι…

Ε. Η πληροφορία ότι ο Καμμένος περπατούσε μέσα στη νύχτα και τραγουδούσε «θα κάνω το εμβόλιο μέσα στο Καπιτώλιο», ελέγχεται ως ανακριβής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου