Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Ραχήλ, υποκλίνομαι! Μαζί σου ενάντια στα μειράκια της δημοσιογραφίας...

Γράφει
ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

« Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ, «ότι βάζετε αθώους ανθρώπους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική.
Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η η δίωξη των μελών της είναι πολιτική!
Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε
αθώους εκείνους που έδιναν εντολές ή συμμετείχαν στα τάγματα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων.
Εκείνους που έθρεψαν το μίσος και οδήγησαν στις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Ζαχζαντ Λουγκμάν».

Αυτά τόλμησε κι έγραψε στο άρθρο της στον «Ελεύθερο Τύπο» η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη, που συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατόπιν μήνυσης της ΚΥΡΙΑΣ (προσοχή το γράφω με κεφαλαίο για να υπερτονίσω την σημαντικότητα του προσώπου) Ραχήλ Μακρή, βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Αυτό το μειράκιο της δημοσιογραφίς, τόλμησε ν’ ασκήσει κριτική.
Ντροπή και αίσχος!
Αλλά, τι τα θέλετε. Είναι σημεία των καιρών.
Της σήψης!
Της εξαθλίωσης του νου και του πνεύματος.
Απίστευτα πράγματα.
Δημοσιογράφος να τολμά ν’ ασκεί κριτική σε βουλευτή!
Θα τρίζουν τα κόκαλα των ιερών τεράτων της δημοσιογραφίας.

Κι είναι απορίας άξιο από πού οπλίζεται με δύναμη μια δημοσιογράφος για να μπορεί να κρίνει ή και να επικρίνει κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, όπως η ΚΥΡΙΑ (προσοχή το γράφω με κεφαλαίο για να υπερτονίσω την σημαντικότητα του προσώπου) Ραχήλ Μακρή;
Ποιες σκοτεινές δυνάμεις της «οπλίζουν» την γραφίδα;
Πού αποσκοπούν;
Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί;

Θα το πάω και πιο πέρα.
Από πού κι ως πού ένας εισαγγελέας, αφήνει ελεύθερη μια δημοσιογράφο που συνελήφθη κατόπιν μήνυσης της ΚΥΡΙΑΣ (προσοχή το γράφω με κεφαλαίου για να υπερτονίσω την σημαντικότητα του προσώπου) Ραχήλ Μακρή, για συκοφαντική δυσφήμιση;
Από πού κι ως πού οι υπό τον Δένδια αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν συλλάβει ακόμη και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που, λέγεται, ότι έχουν κατατεθεί εις βάρος τους μηνύσεις από την ΚΥΡΙΑ (προσοχή το γράφω με κεφαλαίο για να υπερτονίσω την σημαντικότητα του προσώπου) Ραχήλ Μακρή;
Γιατί τους καλύπτουν;
Και για ποιον λόγο ο Σαμαράς κρατά ακόμη στη θέση του τον Δένδια;

Ο υπογράφων, υποκλίνεται στην πολιτική μεγαλοσύνη της ΚΥΡΙΑΣ (προσοχή το γράφω με κεφαλαίο για να υπερτονίσω την σημαντικότητα του προσώπου) Ραχήλ Μακρή.
Δηλώνω καθαρά και ξάστερα:
Η Ραχήλ Μακρή είναι το απαύγασμα πολιτικής σοφίας στην ελληνική βουλή.
Είναι η βουλευτής που διαθέτει –κατά την ταπεινή άποψη ενός ασήμαντου γραφιά- την ισχυρότερη (ίσως ομού μετά της λαμπερής φίλης της, Ζωής Κωνσταντοπούλου) πολιτική προσωπικότητα του ελληνικού κοινοβουλίου.
Είναι η βουλευτής που θεωρώ ότι διαθέτει το υψηλότερο κοινωνικοπνευματικό επίπεδο, απ’ όλους τους συναδέλφους της.
Είναι το παράδειγμα αγωνιστικότητας, θέσεων και προτάσεων.
Υπεύθυνου λόγου.
Είναι η βουλευτής που έχει στοχοποιήσει το σύστημα των υποταγμένων μερκελιστών και δοσίλογων.
Ποιος άλλος βουλευτής, άλλωστε, έχει τολμήσει να φωνάξει, από κοινοβουλευτικών εδράνων στους συναδέλφους της τής συμπολίτευσης, ότι «είστε προδότες, θα σας κρεμάσουμε»;
Ποια άλλη γυναίκα βουλευτής έχει υποστεί τον εξευτελισμό ακούγοντας τον συνάδελφό της Ιορδάνη Τζαμτζή να της απαντά, λέγοντας ότι «θα μας κλάσεις τ’ αρχ…α»;
Υποκλίνομαι και θα υποκλίνομαι στην κορυφαία μεγαλοσύνη της.
Όπως, θα είμαι αιώνια ευγνώμων στον πρόεδρο Πάνο Καμμένο που την ανακάλυψε στις εσχατιές της ταλαίπωρης πατρίδας μας και την έφερε στον πολιτικό στίβο.
Φυσικά χρωστώ απέραντη ευγνωμοσύνη και σε όλους εκείνους τους συμπατριώτες μου, που τη «σταύρωσαν» και την έστειλαν στο κοινοβούλιο…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου