Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΛΑΣ κι οι παπαδολαγοί

Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

 Η Χρυσή Αυγή, αυτό το κόμμα των θλιβερών ναζιστών και εγκληματιών, έμεινε εκτός βουλής στις προηγούμενες εκλογές για μερικές χιλιάδες ψήφους. Όμως, αυτή την αλητεία την ψήφισαν 165 χιλιάδες Έλληνες!!! Ήξεραν τι ψήφιζαν! Είχαν αποκαλυφθεί τα πάντα γι αυτά τα καθάρματα.

Τα γράφω αυτά για να

υπερτονίσω ότι η απειλή δεν έχει παρέλθει. 165 χιλιάδες ψηφοφόροι του ναζισμού και των αλητών εγκληματιών είναι μεγάλος αριθμός. Μπορεί η δημοκρατία να γνωρίζει να προφυλάσσεται από εκείνους που θέλουν να την αλώσουν, αλλά η παραμικρή δική μας ολιγωρία μπορεί ν’ αφήσει το φίδι να ξαναγεννήσει πολλά αυγά…

Ας μη ξεχνάμε ότι δυο από τους βασικούς εγκληματίες αυτής της οργάνωσης είναι ελεύθεροι. Ο Παππάς κι ο Λαγός.  Ο Παππάς το έσκασε σαν λαγός και κρύβεται κι ο Λαγός  κρύβεται πίσω από την βουλευτική ασυλία του ευρωκοινοβουλίου!

Ελπίζω ότι τον πρώτο θα το μπουζουριάσει η αστυνομία. Αν δεν έχει καταφύγει σε καμιά χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπως έκαναν περιώνυμοι ναζιστές σε άλλες εποχές.  Η περίπτωση του Λαγού είναι πι ο σύνθετη. Για να εκδοθεί στην Ελλάδα από το ευρωκοινοβούλιο πρέπει να συνέλθει η ολομέλειά του δια ζώσης, όπως αναφέρει ο κανονισμός.  Αυτό όμως δεν μπορεί να  συμβεί  αφού οι συνεδριάσεις γίνονται διαδικτυακά λόγω της πανδημίας. 

Να πούμε κάτι ακόμη για τον Παππά και την ΕΛΑΣ.

Ο Παππάς, θρασύδειλο ανθρωπάκι, την κοπάνισε ή κρύβεται για να μην αντιμετωπίσει τα επίχειρα των πράξεών του.  Κι ας μας έλεγε η αστυνομία ότι «ελέγχει» τις κινήσεις των εγκληματιών.

Τυπικά έχει δίκιο το υπουργείο προστασίας του πολίτη που λέει ότι δεν είχε  δικαίωμα να παρακολουθεί τον Παππά. Πολύ περισσότερο αφού ο θρασύδειλος εγκληματίας τηρούσε τους όρους με τους οποίους είχε αποφυλακιστεί. Παρουσιαζόταν όταν έπρεπε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ είχε δικαίωμα να κοιμάται όπου θέλει. Επιπλέον, αν η αστυνομία τον παρακολουθούσε, θα παρανομούσε.  Όμως, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι υπεύθυνη η αστυνομία που έχασε τον Παππά. Κι η κοινωνία δεν νοιάζεται για λεπτομέρειες κι υπολεπτομέρειες , αλλά μόνο για απτά αποτελέσματα.

Να θυμίσω κάτι ακόμη: Ο αρχιεγκληματίας Μιχαλολιάκος έλεγε και ξανάλεγε ότι «αν χρειαστεί θα γίνουμε και φυγόδικοι προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο μας».  Για να ξανασκοτώσουν προφανώς ή να σαπίζουν στο ξύλο όσους δεν τους αρέσουν οι ιδέες ή το χρώμα τους. ..

Λέτε, λοιπόν, επί τούτου να την κοπάνησε ο εγκληματίας Παππάς;  Κι επειδή πολλά λέγονταν για στενές σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τμήματα της Αστυνομίας, λέτε να… ξεχάστηκε από δυνάμεις της ο καταδικασμένος;

Ας ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα. Όλα! Να μη μείνει τίποτα κρυφό. Σε τελική ανάλυση, ας πάνε και κάποιοι σπίτια τους…

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου