Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο Χάρης, ο Καρατζαφέρης και οι άλλοι

Μια καλή εφημερίδα, φιλοξένησε προσφάτως άρθρο του Χάρη Καστανίδη.
Ενός από τα πρωτοπαλίκαρα του πολιτικού κρετινισμού, εκ των πρωτεργατών της κυβέρνησης Παπανδρέου, του «λεφτά υπάρχουν», των μνημονίων, των δανεικών κι αγύριστων,  της ακινησίας και πατέρα της ιδέας του δημοψηφίσματος που παρά λίγο να τινάξει στον αέρα την Ελλάδα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει και τα ρέστα.
Βυθισμένος στην απόλυτη
πολιτική μοναξιά που του αρμόζει, αφού ακόμη κι η Κατσέλη τον έκανε πέρα, ο Χάρης Καστανίδης αναφέρει ….  για «εφαρμοστές των μνημονιακών πολιτικών», για «λιμοκοντόρους των δανειστών», για  «ανθρώπινο ολοκαύτωμα» λόγω «της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής» και μεταξύ άλλων καταλήγει να ζητά «τη λαϊκή εντολή για την ανατροπή της ασκούμενης καταστροφικής πολιτικής».
Ας τον δούμε με συμπάθεια.
Η μοναξιά είναι, πράγματι, αφόρητη.
Ανεξαρτήτως αν κάποιοι χαρακτηρίζουν τα γραφόμενά του πολιτικό θράσος....

Κι οι άλλοι, όμως, δεν πάνε πίσω.
Χθες το Εurogroup αποφάσισε την εκταμίευση μιας τεράστιας δόσης που θα υπερβαίνει τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ είχε προηγηθεί επιτυχώς η επαναγορά χρέους.
Κι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ημέρα να μεμψιμοιρήσει, να μιζεριάσει, να ξαναγλύψει την ίδια καραμέλα του «επάρατου» μνημονίου, όταν μέσα σε δυο χρόνια άλλαξε έξι φορές άποψη για το χρέος
Το ίδιο κι οι άλλες ουτοπικές πολιτικές δυνάμεις, μια εκ των οποίων, το ΚΚΕ ασχολείται με τα Δεκεμβριανά του 1944!
Οι "Μπαλασόπουλοι" έχουν ξαμοληθεί στους δρόμους και πλακώνουν όποιους βρίσκουν μπροστά τους και θεωρούν ότι αντιτίθενται στον αγώνα τους, ενώ οι καμμένοι έπαθαν επισήμως σύγκαμα και τώρα κάποιοι εξ αυτών λένε δημοσίως ότι πίσω από το κόμμα τους βρίσκονται σκοτεινά συμφέροντα. Οι δε υπερπρονομιούχοι υπάλληλοι της Βουλής, με τη συμπαράσταση της Αριστεράς (!!!) εκβιάζουν και ξαναεκβιάζουν το Κράτος για να μην ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Μη ξεχάσω να σας πω και το άλλο.
Μην εκπλαγείτε αν δείτε τις προσεχείς ημέρες να παίζεται το έργο της σύμπλευσης καμμένων και Καρατζαφέρη.
Γνωστός, γνωστότατος επιχειρηματίας και ένας μεγαλοδημοσιογράφος,που η νιότη του έδειχνε ότι άλλους δρόμους θα περπατούσε, επιδίδονται σε συνεχείς ασκήσεις επί χάρτου περί τούτου…
Αναζητείται σοβαρότης…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου