Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ζούγκλα των μισανθρώπων

Η δημοκρατία που πιστεύουν οι πολλοί είναι σαφές ότι διαθέτει πολλαπλά περιθώρια για να διαμαρτυρηθεί κάποιος και να διεκδικήσει τα, κατά την άποψή του, δικαιώματά του.
Όταν κάποιοι ξεφεύγουν από τα όρια –όχι της ευπρέπειας αλλά της λογικής- όταν χρησιμοποιούν τη βία για την διεκδίκηση των κεκτημένων τους, όταν επιτίθενται, προπηλακίζουν, υβρίζουν χυδαία και χειροδικούν, τότε η ίδια η δημοκρατία τους ξερνάει και τους τοποθετεί στο περιθώριο.
Αφήστε που με τέτοιες μεθόδους χάνουν τον όποιο δίκιο τους.

Η ελληνική κοινωνία έχει πληρώσει πανάκριβα την ανεξέλεγκτη, την τυφλή βία, την υποκινούμενη και υποθαλπόμενη από κόμματα, κομματίδια και συνδικαλιστές.
Η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα, παρά παράγει ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και βία.

Όσα συνέβησαν εναντίον της Φώφης Γεννηματά και του Προκόπη Παυλόπουλου, ασφαλώς δεν μπορούν να περάσουν και πάλι στο απυρόβλητο.
Δεν μπορεί να βρουν και πάλι υπερασπιστές.
Οι αναμφισβήτητες πολιτικές τους ανεπάρκειες –όπως και πολλών άλλων πολιτικών συναδέλφων τους- δεν μπορεί να αποτελούν άλλοθι των τραμπούκων μισανθρώπων και των υποκινητών τους.

Η χυδαιότητα δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει απολύτως τίποτα.
Αντιθέτως μάλιστα!
Αλήθεια, πόσο τιποτένιοι, πόσο νεάτερνταλ μπορεί να είναι κάποιοι που φωνάζουν σε μια γυναίκα που παλεύει χρόνια με τον καρκίνο κι έχει χάσει από την επάρατη νόσο τους γονείς της, «να πάθεις καρκίνο μωρή και να πεθάνεις»;
Πόσο κανίβαλοι μπορεί να είναι κάποιοι που συμπεριφέρονται μ’ αυτόν τον τρόπο σε μια γυναίκα που ήδη είναι ανάπηρη από τον καρκίνο;
Πόσο κτήνη είναι εκείνοι που συμπεριφέρονται με τόση βία για ν’ αναγκάσουν την Πολιτεία να μη κλείσει μια επιχείρηση που είναι καταχρεωμένη, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο και ν’ απαιτούν να συνεχίζουν όλοι οι άλλοι Έλληνες να τους συντηρούν;
Και πόσο γαϊδούρι είναι κάποιa μεγαλοσχήμων τηλεσχολιαστάστρια που επιχείρησε να δικαιολογήσει τους πρωτόγονους μισανθρώπους, με το πρόσχημα ότι χάνουν τη δουλειά τους;
Που εκστόμισε τη... δικαιολογία ότι επιτέθηκαν στον Παυλόπουλο επειδή «δεν προστάτεψε την Δούρου και την Κανέλλη από την βία του Κασιδιάρη στο studio του ΑΝΤ1»!!!!!!
Φρικαλεότητες!
Ουδείς της είπε ότι μια ολόκληρη κοινωνία κι 1.5 εκ. άνθρωποι, αυτούς πληρώνουν με την ανεργία και την εξαθλίωσή τους….
Κάποιος ας τους ανεβάσει στα δέντρα τους…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου