Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κουτσόγιωργας κι ο Στάλιν…

Γράφει
ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος


Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έγινε κόμμα του 25-26%, αλλά τις δομές και τα ηνία της οργάνωσής του τα κρατούν οι άνθρωποι του 3% που έδιναν μάχη για να μπουν στη Βουλή.
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μεγάλωσε από την αθρόα προσέλευση των αφελών κρατικοδίατων παλαιοπασόκων, αλλά αυτοί το μόνο που μπορούν να πράττουν είναι να γίνονται βουλευτές ή να προσμένουν την
διαιώνιση των προνομίων τους στο δημόσιο.
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φοβίζει λιγότερο –συγκριτικά με το 2012- τους αστούς, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι οι ακραίες, γραφικές κι ουτοπικές απόψεις των στελεχών του μπορεί ανά πάσα στιγμή να τινάξει στον αέρα τον τόπο.
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για αστική δημοκρατία (;), αλλά οι πρακτικές των στελεχών του θυμίζουν όλο και περισσότερο τις αντίστοιχες του πατερούλη Στάλιν.

Βγήκε, επί παραδείγματι, ο υποτιθέμενα σοβαρός Δραγασάκης στη Βουλή, εκτόξευσε τις κατηγορίες για επιχειρηματίες που ανεβοκατεβάζουν νομοσχέδια, αλλά όταν του ζητήθηκε να πει διευθύνσεις κι ονόματα, παρέπεμψε την απάντηση στην…κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Βγήκε ο Σκουρλέτης κι αναμάσησε το κίτρινο δημοσίευμα της σύγχρονης «Αυριανής», γέμισε δηλητήριο την ήδη δηλητηριασμένη  πολιτική μας ατμόσφαιρα, αλλά περί αποδείξεων για τον χρηματισμό βουλευτών ούτως ώστε να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε λόγος.
Ανευθυνότητα; Κουτοπονηριά; Πολιτικός κουτσαβακισμός;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανεμιστήρας γυρίζει κι εκτοξεύει λάσπη.

Βγήκε η «έγκριτη» και «δημοκρατική» «Αυγή» και πανηγύριζε για τις εξελίξεις και τις αλλαγές στο Mega!
«Διώξαμε την Τρέμη, διώξαμε τον διευθυντή ειδήσεων Παναγιωτόπουλο, μας έμεινε ο Πρετεντέρης, εντάξει, δύο στα τρία, δεν είναι άσχημα», έγραψε!
Συνέχισε μάλιστα:
 «Φάγαμε τους δύο, με τον καλό και τον τρίτο. Τους φάγαμε όλοι μαζί, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε σάιτ, μπλογκς, twitter, facebook, ένας ψηφιακός στρατός που παρακολουθούσε κάθε κίνηση, κάθε φράση, κάθε ανάσα του δελτίου. Παρακολουθούσε κάθε ανάσα του ΜΕΓΚΑ και έβγαζε ραπόρτο, με σχόλια, με αστεία, με εικόνες, με βιντεάκια, με κράξιμο, να μην πέφτει τίποτα κάτω, να μαθαίνουν όλοι τα καμώματα του σφαγείου των 8».
Απίστευτα πράγματα.

Βγήκε η Ρένα Δούρου κι επέπληξε (!!!) συντάκτη φιλικής προς τον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας, επειδή τόλμησε να τη ρωτήσει πράγματα που δεν της ήταν αρεστά.

Αναφέρομαι σε τέσσερις περιπτώσεις που δεν αφορούν μικρομεσαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή τους μουσαφιραίους του παλαιοπασόκους.
Αναφέρομαι σε τρία κορυφαία στελέχη του και την επίσημη κομματική εφημερίδα. Σκεφτείτε τι συμβαίνει στα κατώτερα επίπεδα.#
Χώρια που συνεδρίασε ολόκληρο πολιτικό όργανο για ν' αποφασίσει ότι δεν μιλάει κανένας από το κόμμα όταν παρίσταται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας!
Απίστευτα πράγματα.

Τα ορφανά του Στάλιν είναι εδώ!
Όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους, συμφώνως με τις «δημοκρατικές» ευαισθησίες τους πρέπει να εξαφανιστούν από τον χάρτη, να στοχοποιηθούν και να παραδοθούν στη χλεύη.
Εκείνοι μπορούν να λασπώνουν, να χλευάζουν, να εξοντώνουν τους αντιπάλους τους ή τους διαφωνούντες μαζί τους, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να στέκονται σούζα μπροστά τους.
Δεν σας θυμίζει το περίφημο «δεν δικαιούστε να ομιλείτε» του Κουτσόγιωργα;
Του «Στάλιν» της δεκαετίας του ’80 και της οικογένειας Παπανδρέου;
Της «Αυριανής» και του άκρατου λαϊκισμού;
Της κάθε μορφής λασπομαχίας;

Το πιο θλιβερό;
Αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις, αυτά και πολλά άλλα φαίνεται ότι είναι ελκυστικά για πολλούς συμπατριώτες μας….

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή