Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οι αμήχανες κυβιστήσεις


Είναι εντυπωσιακές οι κυβιστήσεις στις οποίες επιδίδονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάποιοι εκ των καλλιεργητών – πρωταγωνιστών του εγχώριου –και απολύτως γελοίου- life style. Κι όχι μόνο.
Η σύλληψη των πρωτοπαλίκαρων της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αναμφισβητήτως τους έφερε σε δύσκολη θέση.
Είναι οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι των πίσω σελίδων, που μονοπωλούν τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες της έρημης ελληνικής τηλεόρασης κι έχουν αναγάγει σε σημαντικά τα πλέον ασήμαντα.
Είναι, όμως και οι λεγόμενοι σοβαροί, αυτοί που με τις απόψεις και το κύρος τους κατευθύνουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
Είναι αυτοί και αυτές που ανακάλυπταν μπόλικη τεστοστερόνη στα κατορθώματα του Κασιδιάρη, του Παναγιώταρου και άλλων καλόπαιδων.
Είναι αυτοί και αυτές που ριγούσαν στην αντρίλα τους…
Θα τα ξεχάσουμε;
Θα ξεχάσουμε τη μεγάλη συνέντευξη του Κασιδιάρη στην Ελεονόρα Μελέτη;
Τότε που απαντούσε για την θρυλούμενη σχέση του με την πρωταθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου; Τότε που απαντούσε στο μέγα και κομβικό ζήτημα της έλλειψης χρόνου του, εξ ου και δεν προλαβαίνει να βάλει πλυντήριο;
Θα ξεχάσουμε ότι ο γάμος του Παναγιώταρου «έφαγε» το μισό δελτίο ειδήσεων του Star;
Θα ξεχάσουμε την πρόσκλησή του από την Τατιάνα Στεφανίδου, την οποία ακύρωσε ο ίδιος ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής;
Θα ξεχάσουμε το πρωτοσέλιδο του Κασιδιάρη στο ένθετο της Real News που επιμελείται ο Γιώργος Λιάγκας, εν μέσω δυο θηλυκών υπάρξεων, με τον τίτλο «Ο Ηλίας, η Βούλα κι η ιδιαιτέρα του υπουργού»;
Θα ξεχάσουμε τις ολονυκτίες του Γιώργου Τράγκα στον Skai με τα παλικάρια με τα μαύρα;
Θα ξεχάσουμε τα αφιερώματα στα περίφημα τατουάζ με τους αγκυλωτούς σταυρούς των παιδιών με τα μαύρα;
Θα ξεχάσουμε τα ρεπορτάζ για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κασιδιάρη σον δήμο της Αθήνας και τις περισπούδαστες αναλύσεις περί ενδεχόμενης επιτυχίας του;

Τώρα, είναι στημένα τα λαϊκά δικαστήρια, που κάθε τριτοτέταρτη ανθυποστάρ, εκφράζει τον αποτροπιασμό της κι εμφανίζεται ως τιμητής της Δημοκρατίας.
Με προφανή τον αναλφαβητισμό και την αμηχανία ότι η βουτιά στα βαθειά θα τους στερήσει το ελαφρύ κοινό τους…
Οι κυβιστήσεις της αδεξιότητας.
Και της μαλακίας του «σοφού λαού»….   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου