Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

0 ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ


Οι οσμές προβοκάτσιας στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αναδύονται όλο και πιο έντονες μετά την αποκάλυψη για τις αντιγραφές του usb (όρα ανάρτηση με τίτλο «Η αντιγραφή της αντιγραφής, ως αντιγραφή!).
Και μάλιστα σε περιόδους που δεν ήταν υπουργοί Οικονομικών –άρα χειριστές της λίστας- ούτε ο Παπακωνσταντίνου, ούτε ο Βενιζέλος.
Από την άλλη πλευρά, όλο και πιο πολύ γίνεται γνωστό το
 σφιχταγκάλιασμα του Ιωάννη Διώτη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει εσωκομματικές τριβές από διάφορες συνιστώσες, που δεν μπορούν να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορεί να συνυπάρχουν με εκείνον που κατηγορούσαν για τον τρόπο που μεθόδευσε την ομολογία του Σάββα Ξηρού, στην υπόθεση της 17Ν.
Είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τακτικές πεζοδρομίου, κραυγές, αναθέματα και μπόλικο λαϊκισμό, επιχειρεί να τορπιλίσει την πορεία του τόπου προς την ομαλότητα.
Αντιτίθεται ακόμη και στα προφανή.
Δηλαδή τη μη κατάληψη δημοσίων κτιρίων από ομάδες αντιεξουσιαστών.
Άλλωστε το είπε σήμερα ξεκάθαρα ο βουλευτής του Διαμαντόπουλος, που δήλωσε αντιεξουσιαστής και τάχθηκε υπέρ των καταλήψεων.
Χαρακτήρισε, μάλιστα, τους υπό κατάληψη χώρους, ως χώρους για δράσεις όπως …εμπόριο και …εστίες αντίστασης!

Ας μη ξεχνάμε και κάτι ακόμη:
Στην πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ακούστηκε από τα χείλη του η φράση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση όχι μόνο στην κυβέρνηση Σαμαρά αλλά στην κυβέρνηση μέσων -  τραπεζών - πολιτικού προσωπικού που εγκαθίδρυσαν η τρόικα και οι δανειστές».

Μιλάμε για πρωτοφανές πολιτικό ατόπημα.
Δηλαδή, ο Τσίπρας, πέραν από τον ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που του ανέθεσε ο λαός στις εκλογές, έχει εφεύρει μια άλλη ιδιότητα, αυτή του ελεγκτή των πάντων.
Βάσει ποιας λογικής και ποιας Συνταγματικής νομιμότητας το επιχειρεί αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;
Σε ποια δημοκρατία της Δύσης υπάρχει το φαινόμενο Τσίπρα, όπου πέραν του ελέγχου στην κυβέρνηση, απαιτεί και επιχειρεί να ελέγχει όλη τη χώρα;
Ποιος διόρισε αυτόκλητο ελεγκτή – κάτι ως ανεξάρτητη αρχή – τον Αλέξη Τσίπρα και τους συν αυτώ, για να ασχολούνται με τα πάντα;
Από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης έως τη δράση της Αστυνομίας και από τα γραφόμενα ή λεγόμενα των δημοσιογράφων έως τις δράσεις των επιχειρηματιών;
Από πού κι ως που οφείλουν οι πάντες να δίνουν λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ, στον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη, τον Στρατούλη, την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους αντιεξουσιαστές βουλευτές του;
Και, γιατί να συνεχίζουν να λειτουργούν όλες οι αρχές (Δικαιοσύνη, Υπουργεία, Φορείς κλπ), αφού υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί καθημερινά την ακύρωση της δημοκρατίας.
Επιχειρεί τη διαιώνιση της ανομίας, της αναρχίας, ολισθαίνει στον ολοκληρωτισμό, αφού αγνοεί ότι στη Δημοκρατία δεν προβλέπεται ο ρόλος που αυτοκλήτως ανέλαβε.
Μόνο στον ολοκληρωτισμό ελέγχεται απολύτως η κοινωνία, οι δράσεις και τα λεγόμενά της.
Κι ως γνωστόν, ολοκληρωτισμός σημαίνει στραγγαλισμός της ελευθερίας.
Κι ασυδοσία των προνομιούχων του!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου