Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

….Δροσίζονται!


Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, σε …ένδειξη συμπαράστασης στους επιστρατευμένους του Μετρό.
Ο έτερος των παλαιοπασόκων Νίκος Φωτόπουλος, έχοντας βάλει πλώρη για την προεδρία της ΓΣΕΕ με τη συμπαράσταση μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, επιτίθεται και στην
 ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας, με ορατό τον στόχο του.
Ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή του, ότι η ΓΣΕΕ πρέπει να σταθεί στο ύψος της.
Προφανώς εννοεί με τον ίδιο…μπροστάρη.
Οι άνθρωποι που έχουν «φάει τις σάρκες» της κοινωνίας, είναι αμετανόητοι.
Οι άνθρωποι που συμφώνως με το όρισμα Ρακιντζή (του οποίου η τύχη αγνοείται στους δαιδάλους της Δικαιοσύνης) κατηγορούνται ότι έλαβαν παράνομα από την ΔΕΗ χρηματοδοτήσεις ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ για το διάστημα από το 1999 μέχρι το 2010 και το μεγαλύτερο μέρος κατευθύνθηκε σε ταξίδια στην Τυνησία και τη Μόσχα, σε ποτά, λουλούδια και αρώματα, εξακολουθούν να προκαλούν.
Η δύναμη της καρέκλας τους, το μονοπωλιακό καθεστώς των κρατικών εταιρειών που εξουσιάζουν και ο άκρατος φασισμός των πράξεών τους, έχουν ξεφύγει πέραν κάθε ορίου.
Οι άνθρωποι που για τα συμφέροντά τους γράφουν την κοινωνία στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ανεβοκατεβάζοντας τους διακόπτες επιβίωσης της κοινωνίας, είναι φανερό ότι μοιάζουν δραματικά με τους παχύδερμους ιπποπόταμους.
Όσο τους φτύνεις δροσίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου