Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ας σκούζουν τα κομματόσκυλα! Οι καιροί επιβάλλουν άλλη πλεύση.

Αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας, για την αναγκαιότητα ανασύνθεσης του πολιτικού δυναμικού της χώρας.
Δεν θα σταθούμε στις διάφορες απειλές στο διαδίκτυο, διότι προέρχονται από εκείνους που είναι στρατευμένοι στα υπάρχοντα πεπαλαιωμένα πολιτικά κόμματα.
Είναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό, ότι οι ενδείξεις δείχνουν πως το συντριπτικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του, είτε αυτές αφορούν τους
 φόρους εισοδήματος, είτε τις έκτακτες εισφορές, τα ειδικά τέλη κλπ.
Κι αυτό, παρ’ ότι δοκιμάζονται από την ύφεση και την υπερφολόγηση.
Αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, σέβονται και το Κράτος και τους νόμους.
Το Κράτος, όμως και οι πολιτικοί, σε συνδυασμό –αν όχι συνεργασία- με μερίδα υπαλλήλων της δημόσιας διοίκησης, επιτρέπουν την άνθιση της απάτης και της φοροδιαφυγής. Το Κράτος και το πολιτικό σύστημα, δεν σέβονται κανέναν.
Αυτό το Κράτος, λοιπόν, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί άλλο να εκπροσωπεί τους συνεπείς Έλληνες. Χρειάζεται ανασύσταση, περιορισμό αρμοδιοτήτων και σμίκρυνση.
Κι αυτό, θα το επιβάλλουν οι συνεπείς Έλληνες. Εκείνοι οφείλουν να στείλουν στον αγύριστο τους αίτιους της σημερινής κατάστασης που ξαναεμφανίζονται ως …σωτήρες, εκείνοι θα αναγκάσουν εκείνους που εκτοξεύουν αρλούμπες και δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες με ουτοπίες. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να βρουν την πολιτική εκπροσώπηση που συνάδει με τις δικές τους προσδοκίες και τις πραγματικές ανάγκες που υπαγορεύουν οι καιροί.
Κι οι καιροί, είναι ηλίου φαεινότερο, υπαγορεύουν άλλα κόμματα, άλλο Κράτος, άλλους συνδικαλιστές, άλλη νοοτροπία.
Κι ας σκούζουν τα κομματόσκυλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου