Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο…φίλος Θύμιος πάει με ταξί στο ΛΑΟΣ και στη Β΄ Αθηνών

Από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στο ρεπορτάζ με τίτλο «Σε τροχιά σύγκρουσης η Νέα Δημοκρατία με τον …Λυμπερόπουλο», το grpost είχε αποκαλύψει ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν πληροφορίες για «πλαγιοκόπηση» του σωματείου των ταξιτζήδων και του προέδρου του από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον ΛΑΟΣ.
Η διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία του…φίλου Θύμιου, πλέον της αναγκαιότητας που υπήρχε αφού ήταν έντονο το πρόβλημα που δημιουργείτο στην εικόνα του κόμματος, φαίνεται ότι εμπεριείχε και το παρασκήνιο που είχαμε αποκαλύψει.
Πράγματι, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος είχε
αποκτήσει έντονες προσβάσεις στο ΛΑΟΣ και βάσει αυτών ζητούσε να είναι υποψήφιος βουλευτής της…Νέας Δημοκρατίας.
Η διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ουδόλως φαίνεται ότι τον ενόχλησε.
Έτσι, συνέχισε τις διαπραγματεύσεις του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ο ΛΑΟΣ, πέραν της υποστήριξης στους ταξιτζήδες (αφού πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μελετούνται τρόποι για να μην εφαρμοστεί το άνοιγμα του επαγγέλματός τους όπως προβλέπει το νομοσχέδιο Ραγκούση), έχει δώσει γη και ύδωρ στον Θύμιο Λυμπερόπουλο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσχώρησή του είναι θέμα χρόνου, ενώ από το περιβάλλον του συνδικαλιστή διαρρέεται ότι θα είναι υποψήφιος στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών!
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για …κοινή επιχείρηση (ΛΑΟΣ και συνδικάτου ταξιτζήδων) με στόχο την αλλαγή του νόμου Ραγκούση, για να έρθει σε δύσκολη θέση η Νέα Δημοκρατία, αφού εκ των νέων δεδομένων και των προηγουμένων θέσεών της, δεν θα μπορέσει να μη το υπερψηφίσει. 
Πάντως, από το ΛΑΟΣ τηρείται σιγή ιχθύος, ενώ κομματικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας (από εκείνους που είχαν συμπορευθεί με τον…φίλο Θύμιο) έχουν αρχίσει αγώνα δρόμου για να τον μεταπείσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου