Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Μήπως φταίει η λέσχη Μπίλντεμπεργκ;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sporday, με τίτλο «Ξεφτίλες», υπέρτιτλο «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας! Και τότε και τα δυο τελευταία χρόνια…» και υπότιτλο «Ο γαλλογερμανικός άξονας δούλεψε και πάλι. Αυτή τη φορά αποφάσισε να στείλει τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λίγκ. Άνοιξαν τα “γερμανικά σύνορα” στο δεύτερο και τρίτο γκολ της Μαρσέιγ»….μόνο ως χιούμορ μπορεί να το εκλάβει κάποιος.
Όπως και το άρθρο του Γιώργου Χελάκη με τίτλο «Συγγνώμη Άνγκελα δεν θα το ξανακάνω».
Άλλωστε ο Γιώργος φημίζεται για το καλό του χιούμορ.
Σκεπτόμενοι, όμως καλύτερα και κάνοντας την αυθαίρετη διαπίστωση ότι σε τέτοιες περιστάσεις δεν χρειάζεται χιούμορ, καταλήγουμε στην απόφαση ότι
 η καλή εφημερίδα, είναι για τα καλά πλέον ουρά του ΣΥΡΙΖΑ!
Πολύ περισσότερο αν σκεφτεί κάποιος και τον δημόσιο βίο των επιτελών της.

Το ερώτημα, λοιπόν που προκύπτει είναι αν το πρωτοσέλιδο βρίθει λαϊκισμού, ή είναι μια ακόμη από τις μεγαλοπρεπείς προπαγάνδες προς τους απανταχού γαύρους-πελάτες;
Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, πολύ περισσότερο αφού δεν γνωρίζει ούτε τις προθέσεις ούτε το σκεπτικό εκείνων που «έστησαν» το πρωτοσέλιδο.

Εκείνο, όμως, που υπονοεί η καλή εφημερίδα, ότι δηλαδή οι Γερμανοί της Ντόρτμουντ κάθισαν κι έχασαν από τους Γάλλους της Μαρσέιγ, για να αποκλειστεί η ελληνική ομάδα, μάλλον δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Αλέξης Τσίπρας.
Φυσικά, η εφημερίδα δεν αναφέρθηκε καν στο γεγονός ότι οι Άγγλοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού παρέταξαν την… τρίτη τους ομάδα, υποβαθμίζοντας τόσο τον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και το ίδιο το Τσάμιονς Λιγκ, αλλά προσβάλλοντας και βάναυσα τον υγιή ανταγωνισμό.
Το γεγονός αυτό δεν ενόχλησε την καλή εφημερίδα, αφού πουθενά δεν αναφέρθηκε περί …ελληνοβρετανικού άξονα!

Πάντως, στο πρωτοσέλιδο υπάρχουν και πολλά θετικά.
Δεν γίνεται καμιά αναφορά ότι πίσω από την …γαλλογερμανική συμπαιγνία για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, βρίσκεται η λέσχη Μπίλντεμπεργκ ή άλλα εβραιοαμερικάνικα και μασονικά συμφέροντα…2 σχόλια:

  1. Πρόκειται γιά συνομωσία! Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος! Σηκωθείτε από καρέκλες, κρεβάτια, ντιβάνια, καναπέδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται περί συνομωσίας! Σ' αυτήν άλλωστε οφείλονται όλα τα δεινά του Ελληνισμού, βεβαίως βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή