Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο μαρμαράς που έγινε υπάλληλος του Μετρό στα 50 του!


Φυσιογνωμία εμβληματική!
Στα όρια του cult.
Παλαιοπασοκική φυσιογνωμία που έρχεται από τη δεκαετία του ογδόντα.
Με αχτένιστη ανέμελη μαλούρα, τα κλασικά μούσια και τον ανερμάτιστο λόγο.
Αν υπήρχε κοντά του μια φιγούρα σαν εκείνη της Σοφίας Αλιμέρτη, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι βγήκε κατ’ ευθείαν από την
 ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»!
Κι όμως, ο περί ου λόγος πρόεδρος των εργαζομένων του Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, έγινε υπάλληλος του συγκεκριμένου μέσου το 1999, σε ηλικία 50  ετών!
Πριν ασκούσε το επάγγελμα του μαρμαρά.
Δεν γνωρίζουμε αν προσελήφθη μέσω ΑΣΕΠ ή αν ο τότε υπουργός, Βερελής με τ’ όνομα, εκτίμησε το πλούσιο βιογραφικό του ως στελέχους της ΠΑΣΚΕ.
Πάντως, λέγεται ότι για να προσληφθεί εκείνος και κάποια άλλα καλόπαιδα του κομματικού σωλήνα, ΔΕΝ προσελήφθησαν μερικές δεκάδες πτυχιούχοι.
Δεν γνωρίζουμε, επίσης, αν αληθεύει ότι έχει στην κατοχή του (ή συγγενικού του προσώπου) άδεια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ και με ποιες προϋποθέσεις την έλαβε.
Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Σήμερα και μετά την απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση (προσοχή δεν είναι επίταξη αφού τέτοια νοείται μόνο σε αντικείμενα), ο συνδικαλιστής περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και μιλάει για….χούντα.
Με τη συμπαράσταση των μέγιστων πολιτικών εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ, των Λαφαζάνη και Στρατούλη…
Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις δικαστικές αποφάσεις.
Απαιτεί να μην ενταχθεί στο ενιαίο μιθολόγιο.
Απελεί!
Και κρατά ομήρους εκατομμύρια πολίτες.
Άξιος για τον... οίκτο μας!




2 σχόλια:

  1. Να σας θυμίσω ότι οι κουστουμάτοι, οι χαρτογιακάδες και τα σινιέ ταγιέρ είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια και αυτοί που μας έφεραν στο τραγικό σημείο αυτό που βρισκόμαστε. Ασχολείστε με τα "Με αχτένιστη ανέμελη μαλούρα, τα κλασικά μούσια" και όχι με την ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή