Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τα πράσινα λιβάδια του άλλου μονοθεϊσμού



Απόσπασμα από το βιβλίο μου «Οι μύθοι και το παραμύθι» (εκδόσεις ΚΨΜ), που περιηγείται στις θρησκευτικές κι ιστορικές παραμυθίες των Ελλήνων…

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο είναι το τελευταίο του πρώτου μέρους του βιβλίου, που αφορά τις θρησκευτικές υστερίες…


11. Τα πράσινα λιβάδια του άλλου μονοθεϊσμού

Η ελληνορθόδοξη πίστη που διδάσκονται οι Έλληνες, αναφέρει ότι η μοναδική αλήθεια είναι εκείνη του Αβραάμ, του Μωυσή, του γιού και όσα η ανωμαλάρα ο Σαούλ κι οι άλλοι βαρεμένοι επέβαλλαν.
Κουβέντα για τις άλλες θρησκείες και δη εκείνη του Ισλάμ.
Για να είμαστε δίκαιοι και το Ισλάμ τα ίδια λέει.
Τα τερατουργήματα δεν αφορούν μόνο τα δικά μας.
Τις αλήθειες που μας μαθαίνουν εμάς ως μοναδικές, τις μαθαίνουν και στους ισλαμιστές.
Επίσης, ως μοναδικές.
Κι επειδή το εγχώριο παπαδαριό δεν επιτρέπει στην κατά τα άλλα δημοκρατική Πολιτεία μας να
διδάσκονται στα σχολεία άλλες θρησκείες, ας δούμε τι είναι και τι λέει το ισλάμ.

Ισλάμ σημαίνει, στην αραβική, η απόλυτη υποταγή.
Οι πιστοί του ζουν σ’ αυτή τη ζωή για ν’ απολαύσουν την άλλη.
Πιστεύουν στον Αλλάχ (υπέρτατο ον, δηλαδή Αλ-λάχ), όπως τους υπέδειξε ο προφήτης του, ο Μωάμεθ, μέσω του κορανίου.
Ο Μωάμεθ εμφανίστηκε το 610 μετά τον δικό μας.
Το κανονικό του όνομα ήταν Μωχάμεντ Ιμπν Αμπνταλλάχ κι ήταν έμπορος.
Κάποια στιγμή, άρχισε να λέει ότι μέσα σε μια σπηλιά έξω από τη Μέκκα (εξ ου κι η ιερά πόλη των Μουσουλμάνων) του εμφανίστηκε ο αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε «Ικράκ». Δηλαδή, αμολύσου και κήρυξε τον λόγο του θεού.
Το γεγονός ότι ο Γαβριήλ είναι δανεισμένος από τους δικούς μας παπάδες, είναι μάλλον ήσσονος σημασίας.
Η ουσία είναι ο Μωάμεθ αυτοχρίστηκε προφήτης και ξεκίνησε το κήρυγμα.
Αυτό το κήρυγμα ονομάστηκε κοράνι (κου’ ραν, δηλαδή απαγγελία), αφού προφορικά έδινε τις εντολές του θεού, με δεδομένο ότι δεν ήξερε ούτε να γράφει, ούτε να διαβάζει.
 Αυτές οι απαγγελίες έγιναν σιγά τα κεφάλαια του κορανίου, που ονομάστηκαν «σούρες».
Τα κηρύγματα του Μωάμεθ, ήταν εν πολλοίς αντιγραφή της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης.
Αν διαβάσει κάποιος το κοράνι, θα βρει αυτούσια κεφάλαια της Παλαιάς Διαθήκης, τις ιστορίες του Αδάμ και της Εύας, αλλά και τον δικό μας γιό.
Θα βρει τον Μωυσή, τον Αβραάμ, τον Νώε, τον Ιησού, όλους προφήτες του θεού, με τον εαυτό του τον σημαντικότερο, αφού όπως λέει «κάθε προφήτης είναι διορισμένος από τον θεό στο δικό του έθνος, αλλά εγώ έχω διοριστεί προφήτης στο μεγαλύτερο (Χαντίθ 5500, όπου Χαντίθ είναι οι ιερές γραφές που αφορούν τη ζωή του Μωάμεθ και αναφέρονται στο κοράνι).
Συμφώνως με όσα αναφέρει ο Μωάμεθ στο κοράνι, έχει μια βασική διαφορά με τον Μωυσή. Ότι στον ίδιο ο θεός έδωσε τις εντολές τμηματικά και στον Μωυσή τις έδωσε άπαξ δια παντός.
Όπως λέει ο Μωάμεθ, ο Αβραάμ είχε εγκαταλείψει σε μια κοιλάδα της Μέκκας, έναν γιό, τον Ισμαήλ, τον οποίο είχε κάνει με μια δούλα της Σάρας, την Αγάρ.
Αυτόν τον γιό τον έψαξε αργότερα, τον βρήκε και μαζί πήγαν κι έχτισαν τον πρώτο ναό του θεού, που ονομάστηκε «Κάαβα».
Με αυτόν τον τρόπο, ο γενάρχης των Εβραίων, ο Αβραάμ, έκανε τον νόθο γιό του γενάρχη των Αράβων, συνεπώς Άραβες κι Εβραίοι ήσαν αδέλφια.
Όταν αργότερα στην εξάπλωση του Ισλαμισμού οι Εβραίοι αρνήθηκαν να ασπαστούν τη νέα θρησκεία, ο Μωάμεθ τους αποκήρυξε ισχυριζόμενος ότι δεν είναι πλέον οι Ιουδαίοι ο περιούσιος λαός του θεού, αλλά οι Άραβες, το καλύτερο έθνος που γεννήθηκε ποτέ.
Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό, ότι στο κοράνι (χαντίθ 5751) προτρέπει τους μουσουλμάνους να αγαπούν τους Άραβες.
Για τρεις λόγους:
Επειδή το κοράνι είναι γραμμένο στα Αραβικά, επειδή είναι Άραβας ο ίδιος κι επειδή η γλώσσα του παραδείσου είναι τα αραβικά!
Αντιθέτως, ο δικός μας ο Παυλούτσικος, δεν αναφέρει πουθενά σε ποια γλώσσα μιλάνε στο παράδεισο.
Από τότε, δημιουργήθηκε η απίστευτη έχθρα μεταξύ μουσουλμάνων και εβραίων, αλλά και εναντίον όλων των… απίστων, ενώ διαμορφώθηκε και η μουσουλμανική θρησκευτική παράδοση που είναι γνωστή ως «Σαρία» και διδάσκει ως πρότυπο τη ζωή και τη δράση του Μωάμεθ.
 Σχεδόν σε κάθε κεφάλαιο του κορανίου αναφέρεται η πρόθεση υποταγής όλων στον Αλλάχ. Ισλάμ (δηλαδή υποταγή) και πόλεμος είναι το βασικό μήνυμα με την «τζιχάντ» (πόλεμο) εναντίον των απίστων.
Όμως και ο θρησκευτικός φανατισμός που διακρίνουμε καθημερινά σε πολλές περιπτώσεις φανατικών μουσουλμάνων, βασίζεται στα κελεύσματα του Μωάμεθ στο κοράνι.
«Όσοι δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, πρέπει να πολεμούνται», μέχρι να επικρατήσει η θρησκεία του» (Σούρα 2.181).
 «Όποιος σκοτωθεί στο πεδίο της μάχης υπερασπιζόμενος την πίστη του, δεν πεθαίνει, ζει κοντά στον ιεό, συγχωρούνται οι αμαρτίες του και απολαμβάνει ατέλειωτα αγαθά» (Σούρα 3.45,56).
 «Η αληθινή θρησκεία του θεού είναι το Ισλάμ και σκοπός του Κορανίου είναι να δημιουργήσει μια κοινωνία που θα μισεί τους απίστους και θα έχει ενστερνιστεί το πνεύμα του ιερού αγώνα, ώστε να γίνει κυρίαρχη δύναμη, πάντα έτοιμη να δοξάσει τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ, δολοφονώντας, λεηλατώντας και υποδουλώνοντας τους μη μουσουλμάνους που είναι τα χειρότερα κτήνη, τα οποία πρέπει να σκοτώνονται και να σφάζονται. Όποτε βρίσκετε απίστους, να τους σκοτώνετε και να τους σφάζετε, κρατώντας σφιχτά τα δεσμά του αιχμαλώτου (Κοράνι, Σούρα 47.4).
Κι εδώ, δηλαδή, αίμα κι έρεβος.
Ότι, όμως, πιστεύει κι η δική μας μονοθεϊστική θρησκεία για τις γυναίκες, το πιστεύει και σε μεγαλύτερο βαθμό και το Ισλάμ.
Οφείλουν και πρέπει να είναι φρόνιμες.
Κι αν δεν είναι κακό του κεφαλιού τους.
Όσες γυναίκες δεν είναι υπάκουες στις ανδρικές θελήσεις «πρέπει να τις χτυπάτε και να κοιμούνται σε ξεχωριστό κρεβάτι» (Σούρα 4.36).
Στο κοράνι η ερωτική σχέση της γυναίκας με άλλον άνδρα δεν επιτρέπεται αφού απευθυνόμενο στον άνδρα αναφέρει: «οι γυναίκες είναι το χωράφι σας, που εσείς πρέπει να οργώσετε, οργώστε το, όπως σας αρέσει…» (Σούρα 2.215).
Ιππεύστε, λοιπόν άνδρες τη φοράδα που έχετε δίπλα σας και κυρίως… οργώστε τη όπως γουστάρετε…
Να μη ξεχάσουμε και το σημαντικότερο.
Είναι πάγια τακτική στις ισλαμικές κοινότητες η θλιβερή μέθοδος της κλειτοριδεκτομής. Βλέπετε οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα στην ηδονή, στην απόλαυση του έρωτα.
 Έρευνες του ΟΗΕ αποκαλύπτουν ότι κάθε χρόνο περισσότερα από τρία εκατομμύρια κοριτσόπουλα, υφίστανται ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων.
Κάτι που έρχεται από τον σκοτεινό μεσαίωνα.
Πολλά απ’ αυτά χάνουν τη ζωή τους από αιμορραγία ή μολύνσεις από τα βρώμικα ξυράφια του μαρτυρίου τους.
Μ’ αυτά κόβουν τα εξωτερικά γεννητικά όργανα, αφαιρούν ή καυτηριάζουν την κλειτορίδα κι ύστερα ράβουν την είσοδο του κόλπου, αφού προνοήσουν ν’ αφήσουν μια μικρή οπή, ίσα ίσα για τις ανάγκες της ούρησης.
Κι όλα αυτά, για να είναι σίγουρος ο άνδρας –σύζυγός της, ότι παντρεύεται μια παρθένα!
Φριχτά, απάνθρωπα πράγματα στο όνομα του θεού.
Το Ισλάμ, όπως κι η δική μας μονοθεϊστική θρησκεία, καταπιέζει τον άνθρωπο με αντάλλαγμα τους κήπους του παραδείσου και τις αιώνιες απολαύσεις.
«Ο παράδεισος που υπόσχεται ο Αλλάχ στους ευσεβείς, είναι πλήρης από ποτάμια και ανεξάντλητοι θα είναι οι καρποί των δέντρων και η δροσερή σκιά τους» (Σούρα 13.34). «Ατέλειωτοι ποταμοί με πεντακάθαρα νερά, ποτάμια από γάλα, που δεν θα αλλοιώνεται η γεύση του, ποτάμια από κρασί που θα ευχαριστούν αυτούς που πίνουν, ποτάμια από καθαρό μέλι και κάθε είδους καρποί και ψωμί» (Σούρα 47.16).
Έχει κι άλλο:
«Θα ξαπλώνετε σε ντιβάνια και θα έχετε συντροφιά άσπιλες παρθένες (φυσικά μόνο οι άνδρες, για τις γυναίκες δεν υπάρχει κουβέντα) με όμορφα μάτια, αυτές θα είναι σύντροφοι και αγαπημένες» (Σούρα 56.8.14).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου