Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Περί προεδρικού πέους και κυρίου καθηγητή


Είναι απολύτως αδύνατο να διαπιστώσει κάποιος γιατί είναι καλύτερο για γλείψιμο το πέος του προέδρου του Βουλής απ’ αυτό του Χατζηνικολάου. Κι αφού ένας από εκείνους που θα μπορούσαν να απαντήσουν είναι έγκλειστος στον Κορυδαλλό για χρέη, η πρόσκληση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προς τον αξιότιμο καθηγητή Παυλόπουλο μάλλον πέφτει στο κενό.
Πολύ περισσότερο αφού και οι δυο
 διέψευσαν ότι ο πρόεδρος κάλεσε τον καθηγητή να γλείψει  το δικό του.
Τους πιστεύουμε!

Ο σεβάσμιος ασπρομάλλης καθηγητής, επονομαζόμενος και Πάκης, εξόργισε τα μάλα  τον πρόεδρο, επονομαζόμενο και Βαγγέλα, επειδή "πήγε να γλείψει" τον Χατζηνικολάου, με τον οποίο ο ίδιος βρίσκεται πλέον σε μάχη χρακωμάτων.
Λέγεται ότι η αντίδραση του προέδρου δεν είχε αφορμή το γλυκό και μειλίχιο λόγο του αξιοσέβαστου ασπρομάλλη καθηγητή στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, αλλά σε πολλά που διαδραματίζονται στο πολιτικό παρασκήνιο.
Λέγεται, λοιπόν, ότι ο σεβάσμιος ασπρομάλλης καθηγητής, αφού έσωσε τη μισή Αθήνα (ή άλλη μισή κάηκε επί υπουργίας του το 2008), δεν θα είχε αντίρρηση να γίνει νέος πρόεδρος της Βουλής, αν παραιτηθεί ο νυν και αν του το προτείνουν.
Κάνει, μάλιστα και ενέργειες για να του το προτείνουν.

Ε, τα έμαθε ο πρόεδρος Βαγγέλας που έχει μάτια κι αυτιά παντού, δεν ήθελε πολύ να εκραγεί.
Εξ ου και η πρόσκλησή του στον σεβάσμιο ασπρομάλλη καθηγητή για να γλείψει το δικό του πέος και όχι του Χατζηνικολάου.
Ο σεβάσμιος ασπρομάλλης καθηγητής πάντως, αρνείται τα πάντα.
Τόσο ότι ο πρόεδρος τον κάλεσε να του τον γλύψει, όσο και ότι θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Προφανώς, όλες οι φήμες διακινούνται από φανατικούς υπερασπιστές και θαυμαστές του έργου του, που λόγω του τεράστιου αριθμού τους εκείνος δεν γνωρίζει.

Υστρ. 1
 Πάντως, ο σεβάσμιος ασπρομάλλης καθηγητής, βρήκε έναν απρόσμενο υποστηρικτή στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο πρώην νομάρχης, περιφερειάρχης και πανελίστας του Αυτιά και του Παπαδάκη, πάσχοντας από overdose απομόνωσης, επιζήτησε λίγο αέρα δημοσιότητας. Την προσδοκά εκφράζοντας την αναγκαιότητα ανασχηματισμού της κυβέρνησης και την άμεση υπουργοποίηση του σεβάσμιου ασπρομάλλη καθηγητή. Ώρα είναι να τον φωνάξει κι αυτόν ο κύριος πρόεδρος, ζητώντας του να του τον γλείψει…

Υστρ. 2
Στην υπόθεση παρενέβη εμμέσως και ο μητροπολίτης Πειραιώς που με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο πεοθηλασμός είναι αμαρτία και προκαλεί ασθένειες….Άρα, ας προσέξει ο πρόεδρος τις προσκλήσεις του…για γλείψιμο…

1 σχόλιο: