Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Όσο μένετε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ αμφισβητώ την αξιοπιστία σας"!

Η παρέμβαση του Στέφανου Μάνου
 στην ημερίδα «Για την Ελλάδα τώρα»


Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, άκρως πολιτική, μεστή σε προτάσεις, αλλά και αποκαλύψεις, ήταν η εκδήλωση «για την Ελλάδα Τώρα», την οποία οργάνωσαν καθηγητές και πνευματικοί άνθρωποι της χώρας, στην Παλαιά Βουλή.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι Κωστής Χατζηδάκης, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Μπουτάρης, καθώς και οι καθηγητές Νίκος Αλιβιζάτος και Λουκάς Τσούκαλης.

Μετά τις τοποθετήσεις, θέσεις και προτάσεις, ακολούθησαν
 παρεμβάσεις των ακροατών, μεταξύ των οποίων και του Στέφανου Μάνου, ο οποίος απευθυνόμενος στους δυο βουλευτές ανέφερε:
«Ήταν απολύτως ορθά αυτά που άκουσα και τα συμμερίζομαι απολύτως. Από την  πλευρά μου προσπαθώ εδώ και καιρό να κινητοποιήσω τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, χωρίς μεγάλη επιτυχία», ανέφερε.
Όμως, απευθυνόμενος στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Κωστή Χατζηδάκη έδειξε να εκρήγνυται:
 «Όσο μένετε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ αμφισβητώ την αξιοπιστία σας.
Και αν μου πείτε ότι θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ, αμφισβητώ και την ευθυκρισία σας.
Τα δύο κόμματα έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση και τα όσα σωστά είπατε, οδηγούν μόνο σε ένα συμπέρασμα: Να φύγετε από τα κόμματα αυτά», κατέληξε ο κ. Μάνος.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, με ήπιο τρόπο και με τη γνωστή διαλλακτικότητά του απάντησε: «Θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά, είναι μέσα από ανανέωση των κομμάτων», ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου με επιθετικότητα ανέφερε: «Σε ότι αφορά τα όσα είπε ο κ. Μάνος θα ήθελα να θέσω το ερώτημα, τι κατάφερε ο ίδιος φεύγοντας από το κόμμα του;».
Ο Στέφανος Μάνος, ξαναπήρε τον λόγο απατώντας:
«Πρώτον δεν έφυγα από το κόμμα μου, με διέγραψαν. Αν θέλετε να σας πω τι κατάφερα, κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου. Για το ότι δεν κατάφερα πολλά πάντως», είπε στρεφόμενος προς το κοινό, «σε σας το οφείλω, τους πολίτες, δεν με ψηφίζατε, αντίθετα ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου