Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η κρατική – κομμουνιστική επέλαση δεν έχει τέλος!

Τα καραγκιοζιλίκια των μανδαρίνων του κράτους και των πολιτικών δεν έχουν τέλος.
Αφού με τα συνεχή χαράτσια κατέστησαν ακόμη και την κατοχή κατοικίας ασύμφορη για τους πολίτες, αφού φορολογούν ότι κινείται για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους αλλά και την απόλυτη αδυναμία τους να παρέμβουν στην πληγή της Ελλάδας (δηλαδή τον δημόσιο τομέα), τώρα σκέπτονται να επιβάλλουν έκτακτη εισφορά (χαράτσι) σε όλα τα ακίνητα, ακόμη και σε …αγροτεμάχια.
Η επέλαση εναντίον
 της ατομικής ιδιοκτησίας και της προσωπικής περιουσίας συνεχίζεται, σε σημείο που ούτε η Αλέκα Παπαρήγα θα μπορούσε να φανταστεί.
Ασφαλέστατες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι ο πολύς Βενιζέλος (θέλει να κυβερνήσει και την Ελλάδα, τρομάρα του) και οι λοιποί ιθύνοντές του σκέπτονται και έχουν προχωρήσει τα σχέδια για την εφαρμογή έκτακτης εισφοράς –μόνιμου χαρακτήρα- σε όλα τα ακίνητα, ακόμη και μικρούς αγρούς!
Ήδη και μόνο από τις διαρροές έχουν σημειωθεί μεγάλες αντιδράσεις, ενώ οι χαρτογιακάδες απαντούν ότι από τα ακίνητα (οικόπεδα – αγροτεμάχια κλπ) το κράτος…δεν εισπράττει τίποτα!
Φυσικά, δεν μπορεί να πάει το μυαλό τους στο ότι σωστά δεν εισπράττει αφού από αυτά δεν παράγεται πλούτος.
Άλλωστε, με την κάθε αξιοποίησή τους είτε για εμπορικούς σκοπούς είτε για παραγωγή, εισπράττει την αναλογούσα φορολογία.
Γιατί για ένα αγροτεμάχιο χέρσο ή έστω με δέκα ρίζες ελιές ή πορτοκαλιές που έχει κάποιος στην κατοχή του πρέπει να χαρατσώνεται;
Είπαμε όμως.
Καραγκιοζιλίκια από ανεύθυνα και ανίκανα ανθρωπάρια.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου