Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Δεν είναι αυτός ο αληθινός Καμμένος!

Γράφει
ο Στέφανος Κασιμάτης

Στην αρχή, ήταν η υπόθεση με το «Σχέδιο Β» (Β εκ του «βους»), το οποίο διέρρευσε, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος να αποδώσει την ύπαρξή του σε πλαστογραφία, η υπόθεση να εκλάβει τον χαρακτήρα κωμωδίας και ο ίδιος να γελοιοποιηθεί.
Χθες, είχαμε και δεύτερη γκάφα (κατά τα φαινόμενα, τουλάχιστον) του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατόπιν της οποίας προσωπικώς πείθομαι ότι μια φρικτή συνωμοσία εξελίσσεται εις βάρος του προέδρου του κινήματος, με σκοπό την
 υπονόμευση της σοβαρότητάς του.
Εξηγούμαι: Ενας ψηλός, εύσωμος σαρανταπεντάρης, αληθινό λεβεντόπαιδο, κυκλοφορεί στην Αθήνα και, χάρη στην εκπληκτική ομοιότητά του -tale quale- με τον Πάνο Καμμένο μπαινοβγαίνει στο προεδρικό μέγαρο, με σκοπό να διαπράττει γκάφες, οι οποίες θα εκθέτουν τον λαοφιλή πολιτικό. Επειδή τέτοιου βαθμού ομοιότητα νομίζω ότι η φύση δεν μπορεί να την παραγάγει σε ανθρώπινα όντα (εκτός από την περίπτωση των μονοζυγωτικών διδύμων, βεβαίως), τείνω να πιστεύσω ότι πρόκειται για το ολόγραμμα του Πάνου Καμμένου.
Προφανώς, έχει κατασκευασθεί από τα γνωστά κέντρα που βυσσοδομούν κατά του Ελληνισμού και τα οποία, όπως γνωρίζει κάθε ενημερωμένος Ελληνας (όποιος, δηλαδή, παρακολουθεί τηλεόραση μετά τα μεσάνυχτα...) διαθέτουν για τους σκοπούς τους μυστικές τεχνολογίες, τις οποίες ο φτωχός μας νους δεν μπορεί ούτε καν να αρχίσει να τις φαντάζεται.
Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει!

Τούτη την ώρα, όμως, το κρίσιμο ερώτημα, που προέχει όλων των άλλων, είναι πού βρίσκεται ο αληθινός Πάνος Καμμένος, ενόσω το ολόγραμμά του πραγματοποιεί το καταστροφικό έργο του. Διότι, όσο υπάρχει χρόνος, ο πραγματικός Καμμένος πρέπει να βρεθεί και να απελευθερωθεί το ταχύτερο δυνατόν!
Θεωρώ βέβαιον, κατ’ αρχάς, ότι οι σκοτεινές δυνάμεις πρέπει να τον κρατούν ζωντανό, ως εξαίρετο δείγμα της ελληνικής φυλής, με σκοπό να μελετήσουν τον εγκέφαλό του, τον γενετικό του κώδικα και, εν πάση περιπτώσει, όλα αυτά στα οποία κρύβεται το μυστικό της φυσικής ανωτερότητας των Ελλήνων.
Πού τον κρατούν;
Υποθέτω εκεί όπου οι έρευνες της Αστυνομίας είναι αδύνατον να εισχωρήσουν.
Δηλαδή, στα έγκατα της Γης: στον κόσμο των Νεφελίμ και των άλλων τεράτων, όπου, κατά τον Λιακόπουλο και άλλους έγκυρους ερευνητές, βρίσκεται η κοίλη Γη.
Ως εκ τούτου, πρέπει κατεπειγόντως να ειδοποιηθούν οι Ελ*, για να τον απελευθερώσουν!

Αλλά, με όλα αυτά ξεχάστηκα και δεν σας είπα την απόδειξη του ισχυρισμού μου.
Λοιπόν, εξερχόμενο του προεδρικού χθες το ολόγραμμα του προέδρου έσπευσε να πει ότι πρότεινε ως πρόεδρο της υπηρεσιακής κυβερνήσεως τον Τάκη Πικραμμένο, τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας.
Ομως ο αληθινός Καμμένος ποτέ δεν θα πρότεινε αυτόν τον άνθρωπο!
Διότι είναι εκείνος ο οποίος προήδρευσε της ολομελείας του ΣτΕ και υπέγραψε την επονείδιστη απόφαση 668 της 20ής Φεβρουαρίου 2012, με την οποία το τρισκατάρατο Μνημόνιο κηρύσσεται νόμιμο και συνταγματικό, ενώ απορρίπτεται το επιχείρημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και άλλων φορέων ότι η νομιμότητα απαιτούσε την ψήφισή του από τα δύο τρίτα της Βουλής.
Πιστεύετε ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν ο Πάνος Καμμένος να έχει διαπράξει παρόμοια γκάφα;
Οχι, βέβαια!
Συνεπώς, ξαμοληθείτε σε Δελφούς, Δωδώνη, Βραυρώνα, διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», Ελ Σαλβαδόρ, Σείριο, Άλφα Κενταύρου και δεν ξέρω ’γω πού αλλού μπορεί να βρει κανείς τους Ελ, για να σώσουν τον αληθινό Καμμένο...

*: Για τους μη γνωρίζοντες, να εξηγήσω ότι οι Ελ, σύμφωνα με τους μύστες της συνωμοσιολογικής κοσμολογίας, είναι οι εξωγήινοι πρόγονοι των Ελλήνων, οι οποίοι κατά τον μύθο θα επιστρέψουν κάποτε στη Γη, για να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς του εξυπνότερου λαού του κόσμου και να εγκαταστήσουν την παγκόσμια κυριαρχία του εις τους αιώνας των αιώνων.
Αμήν...

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου