Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Οι επόμενες κινήσεις του Τσίπρα

«Λεφτά υπάρχουν» εκστόμισε ο μέγας πολιτικός εγκέφαλος Στρατούλης κι έγινε μπουρδέλο το χρηματιστήριο ενώ σχηματίστηκαν ουρές στις τράπεζες για την απόσυρση όσων καταθέσεων είχαν μείνει σε αυτές.
Βλέπετε, ο σοφός αυτός πολιτικός ανήρ, εννοούσε ότι λεφτά υπάρχουν από τις καταθέσεις των Ελλήνων και μετά όταν κατάλαβαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ τι είχε συμβεί, έβγαλαν τον έτερο οικονομικό εγκέφαλο, τον Λαφαζάνη, για να μπαλώσει τα πράγματα.
Κι αυτός τα έκανε πιο
 μπουρδέλο!
«Θα καταγγείλουμε» το Μνημόνιο, είπε!
Μα αυτό σημαίνει έξοδος από το ευρώ, ψέλλισε αιφνιδιασμένος ο τηλεδημοσιογράφος.
Απτόητος ο Λαφαζάνης, ο και θιασώτης της δραχμούλας.
Το ίδιο έλεγε κι ένας άλλος, από άλλη συνιστώσα (που είχε μέσα και κάτι από ΚΚΕ), στην κρατική τηλεόραση.
Μύλος!
Κατά τα άλλα, ο μέγας ηγέτης Αλέξης καμαρωτός και κορδωτός περιφέρει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης πότε στην Λούκα Κατσέλη, πότε στην ΑΔΕΔΥ, πότε στην ΓΣΕΕ και πότε στον Καμμένο.
Λέγεται ότι με τον τελευταίο διαφώνησαν αναφορικά με το που θα στηθούν οι κρεμάλες για τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου.
Στο Γουδί ή στην Καισαριανή;
Ποιος να ξέρει αν θα λάβουμε ποτέ απάντηση στο κρίσιμο αυτό ζήτημα….
Τέλος, οι πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συζητήσει για τον σχηματισμό της κυβέρνησής του και με την «Ένωση 45 κατασκευαστών Επίπλου», με την «Ένωση ηλεκτρολόγων Ψαθόπυργου», με τους «καταληψίες της Νομικής και της Υπατίας» και το δεκαπεντεμελές συμβούλιο του Γυμνασίου Κάτω Μπαλάνας, ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου