Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η μαλακία πάει σύννεφο!

Να τελειώνουμε με τους καθωσπρεπισμούς.
Ο λαός μας σε κάποιες περιπτώσεις –εξαιρείται η πολιτική του κρίση – είναι σοφός.
Μια από τις λαϊκές ρήσεις αναφέρει περί του αιδοίου που χτενίζεται ενώ ο κόσμος καίγεται.
Κάτι τέτοιο κάνουν και οι πολιτικοί ταγοί που κακή μας ώρα βρέθηκαν στις ηγεσίες των πιο αναχρονιστικών κομμάτων της Ευρώπης, που συμπτωματικώς βρίσκονται στην Ελλάδα.
Βρείτε τα, είναι το μήνυμα της κάλπης.
Κουραφέξαλα.
Για άλλη μια φορά οι
 γελοίοι αυτοί πολιτικοί άνδρες, δείχνουν ότι η γελοιότητά τους δεν έχει τέλος.
Χθες αναλώσαμε μια ολόκληρη ημέρα για να δούμε αν το έγγραφο με το plan B που έδωσε ο Καμμένος στον πρόεδρο Παπούλια, ήταν πλαστό όπως έλεγε ο συνωμοσιολόγος….ανεξάρτητος Έλληνας, ή όχι όπως λέει η προεδρία!
Ψάχναμε, δηλαδή να βρούμε ποιος είναι ο πολιτικός απατεώνας!
Κι η χώρα γκρεμίζεται.
Δεν υπάρχει πολιτικός παράγων σε χώρα του εξωτερικού που να μην προεξοφλεί τη χρεοκοπία και την έξοδό μας από το ευρώ, ίσως και από την ευρωπαϊκή ένωση.
Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να μην αντιμετωπίζεται από τους συνεργάτες του στο εξωτερικό με φανερή καχυποψία και αμφισβήτηση.
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ένα δισεκατομμύριο έλλειμμα από τους λογαριασμούς του χαρατσιού, επειδή κάποιοι πείστηκαν από διάφορους πολιτικούς χώρους να μη πληρώσουν.
Τα ελλείμματα στις ΔΕΚΟ τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς κι ο Δρίτσας βγαίνει και λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή!
Για την περίπτωση, πάλι ο λαός μας δίνει τη λύση με τη ρήση περί μαλακίας σε μεγάλη ηλικία, αλλά δεν είναι του παρόντος. 
Μια άλλη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλλονιά, βγαίνει κουνάμενη και λυγάμενη κι αμολάει τη φράση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: «Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές;».
Γι αυτήν δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος πρόθυμος για να…ξελαμπικάρει!
Ο κάθε παπάρας τη μαλακία του με φόντο όχι τον τόπο αλλά τις επόμενες εκλογές.
Ακόμη κι από την φιλελεύθερη γωνιά, που ενώ θα έπρεπε θεωρητικά να κυριαρχεί η κοινή λογική, υπάρχουν φωνές –με τικ ή όχι δεν έχει σημασία- που με περίσσεια αλαζονεία τορπιλίζουν και τον διάλογο και την προοπτική σηνεργασιών.
Που πάμε;
Στο διάβολο πάμε που μας έχει υποδεχτεί και μας δίνει τον δρόμο της κόλασης…
Εμείς δεν το ξέρουμε ή κάνουμε πως δεν το ξέρουμε….
Έχουμε και πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε…
Να σχολιάζουμε αν ο Τέρενς Κουίκ συνόδευσε τον Καμένο στο προεδρικό Μέγαρο! 

1 σχόλιο:

  1. Το έλλειμα της Δ.Ε.Η ωφείλεται στα χαράτσια που δεν πληρώθηκαν ή στις ένοχες πολιτικές της διοίκησης και της κυβέρνησης;
    Δεν χρειαζόταν κανένα κόμμα να προτρέψει τον λαό ώστε να μην πληρώσει το χαράτσι,απο την στιγμή που ο ένας στους δύο αδυνατούσε να ανταπεξέλθει!!!
    Και πρέπει να πληροφορήσω όσους δεν έχουν ψάξει το θέμα πως το μέτρο αυτό πάρθηκε κυριολεκτικά στο πόδι,το αποδεικνύει το γεγονός πως σε ολόκληρα χωριά δεν πήγε το χαράτσι ποτέ ως τώρα,αλλά και στα χωριά που πήγε δεν είναι λίγα τα σπίτια που ο λογαρισμός είχε να κάνει μόνο με την κατανάλωση του ρεύματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή