Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η πολιτική ελαφρότητα του Αλέξη Τσίπρα

Οι επαναλαμβανόμενες εσχάτως τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να μη ψηφίσουν τα μέτρα που θα μας οδηγήσουν στην εκταμίευση της μεγάλης δόσης του δανείου, ασφαλώς αποτελούν συνταγματική εκτροπή.
Την οποία ουδείς καταγγέλλει.
Λες κι οι κυβερνητικοί εταίροι «παίζουν» άμυνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνιστώσες που
 αποτελούν το "κόμμα" στο οποίο προΐσταται, έχουν κάθε δικαίωμα να διαφωνούν με τα μέτρα και την πολιτική που ακολουθείται.
Δικαιούνται να τα καυτηριάζουν, να ισχυρίζονται ότι θα τα καταργήσουν αν φτάσουν στην εξουσία, δικαιούνται να τα καταψηφίσουν.
Δεν δικαιούνται, όμως, να επιχειρούν να αποσταθεροποιούν την χώρα και να επιζητούν ή δρομολογούν κοινοβουλευτική εκτροπή.
Δεν δικαιούνται να τρομοκρατούν τους βουλευτές της συμπολίτευσης ή να δρομολογούν εκτροπές.

Όπως, δεν δικαιούνται να ετοιμάζουν χάος στις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με την επιμονή τους να….παρελάσει ο λαός!
Κι αυτός ο λαός να αποδοκιμάσει...αυθόρμητα όσους μετέχουν στα κόμματα που συγκυβερνούν.
Δεν δικαιούνται να δημιουργούν συνθήκες αστάθειας στην κοινωνία, σαν κι εκείνες που προτείνει ο συνοδοιπόρος του Νίκος Φωτόπουλος, με την επιθυμία του να καταλυθεί το Κράτος.

Τα απύλωτα στόματα, οφείλουν επιτέλους να κλείσουν.
Και να κατέβουν από το συννεφάκι που δημιουργούν κάποιες δημοσκοπήσεις…που όλοι γνωρίζουμε ή αντιλαμβανόμαστε τι εξυπηρετούν.
Λένε πως «όταν ο ήλιος του πολιτικού πολιτισμού βρίσκεται χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμη και οι νάνοι ρίχνουν βαριές τις σκιές τους…».
Ας το προσέξουν στην Κουμουνδούρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου